2007. február 7., szerda

A család szétveréséről 1.

Európa és a Nyugat beteg kérem szépen, a betegség gyökerei többek között a családmodell szétesésében is keresendők, melynek maradványait jelenleg a melegszervezetek verik szét, mint arról az index is tudósít.

A melegházasságok támogatói most aláírásokat yűjtenek, hogy a heteroszexuális házasságokat tiltsák be, ha nem születik három éven belül gyerek.

Ennél mélyebbre már nem is lehetne süllyedni, amikor ártatlan szerelmespárokat vonnak be, illetve akarnak büntetni egy-két politikai vezető miatt. Nyilvánvalóan a nevetséges kis próbálkozásuk kudarcba fullad majd, de azért meg kell mondani, kezdeményezésük felér az ebben a blogban részletezett iszlamisták tevékenységeivel. Egy újabb csapás a nyugati családra.

Az Europäische Werte egy korábbi post-jában arról tudósított, hogy németországi melegszervezetek az iszlámmal szembeni toleranciára buzdítottak, illetve annak hiányát kifogásolták. Nos, érdemes utánaznézni, mi történik a melegekkel az iszlám törvénykezés szerint.

Szóval jobb, ha megmarad mindenkinek a szexualitása a hálószoba falain belül. Nem kell azt zászlóra tűzni, akármennyire is büszkék rá... mindenesetre a melegszervezetek újabb próbálkozásaikkal sikeresen belerúgtak még egyet az egykor oly szentnek tartott nyugati családmodellbe... unokáink sem fogják megköszönni...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Orulok hogy elovetted a temat. Szerintem az Iszlam europai terhoditasa nem egy betegseg. Ez csak a tunet. Az igazi betegseg az a nyugati, mint tarsadalmi es kulturalis intezmeny, megingasa. Mivel a nyugat legyengult, ezert az Iszlam konnyeden tert tud hoditani. Termeszetesen az Iszlam europai/nyugati terhoditasa ellen is kell kuzdeni, de az igazi "haboru", egy kulturalis haboru, az a nyugaton belul zajlik.

1. A csalad, mint a (minden) tarsadalom alapveto epitokove, tamadas alatt van. Jellemzo, hogy pl. New Yorkban egy iskolaban azt akartak elerni, hogy a gyermekek ne csinalhassanak Anyak Napjara ajandekot, mivel ezzel a ket apukaval rendelkezo diakok ki lennenek rekesztve.

2. A tortenelmunk atdefinialasa. Igaz hogy a nyugati ember sok disznosagot kovetett el az evszadok folyaman, de egyaltalan nem voltunk egyedul. Mindenki csinalt randa dolgokat. De mi a tortenelmunket csak negativ szemszogbol nezzuk. Mennyiszer hallunk a nyugati (es foleg az amerikai) rabszolgatartasrol? Es mennyiszer hallunk arrol hogy az angol es a francia haditengereszet volt az amelyik vegulis katonailag lepett fel a rabszolgasag ellen? Az USA-ban egy olyan polgarhaboru folyt le, ahol 600 ezer ember vesztette az eletet. Arrol meg vegkepp nem hallunk, hogy sok orszagban meg most is letezik a rabszolgasag.

3. A kulturalis oroksegunk nevetsegesse tetele, vagy megalazasa. Pl. a Krisztus egy uveg vizeletben. Vagy Szt. Maria elefantszarban. Vagy a Karacsonyfa atnevezese Multikulturalis fava (valamelyik kanadai tartomanyban jottek elo ezzel a nivos otlettel). A multikulturalizmus ubereli a sajat kulturankat. A Keresztenyseg megalazasa, viszont minden mas vallas tisztelete.

Es meg sorolhatnam. Szoval elore Friedrich, remelem ez egy sorozat elso resze volt.

Vilmos

Névtelen írta...

(az emberek túlnyomó többségének szüksége van egy meghatározott helyre a világban, amihez viszonyítva meghatározhatja önmagát és ami egész viszonyrendszerének alapja. és ennek elsődleges útja valamiféle közösséghez tartozás. és a közösség léte feltételezi az univerzum hasonló szemlélelét, magyarul közös hitvilágot/vallást. és azzal, hogy a minden egyenlő-mindent szabad elvével kihúzzák a lába alól ezt a talajt, égető kényszert teremtenek arra, hogy identitást találjon magának. ezért virágoznak mostanában a mindenféle öncélú alapon létrejött szerveződések, ill. a korombeliek ivócimbora-pszeudoközösségei. és ezért kezdenek el sokan érdeklődni a mindenféle más-kultúrák, más-vallások iránt -- persze a legtöbben megmaradnak valami felületes háténhiszekalélekvándorlásban-
merazolyanjó szinten, de ez is sok mindenről árulkodik.)

Névtelen írta...

Én egyébként támogatom, hogy a melegek is házasodhassanak, de ez azért már tényleg túlzás. Homofasiszták.

Friedrich írta...

figyelj, nekem sem a melegekkel, mint olyanokkal van bajom... kurvára semmi közöm hozzá, hogy ki mit csinál a hálószobájában, nem is érdekel...

de amikor kivonulnak az utcára és lejáratják a tradicionális kapcsolatokat, és a klasszikus szerelmet alsóbbrendűnek állítják be, az már belőlem is komoly ellenérzéseket vált ki...

n írta...

Úgy látom, a meleg aláírásgyűjtős dologgal kapcsolatban páran nem értik a lényeget, ezért szeretnék rávilágítani.

Természetesen az általad említett követeléssel nem azt akarják elérni a melegek, ami abban papírforma szerint szerepel, azaz hogy semmisítsék meg azokat a hetero házasságokat, amelyekből nem születik gyerek. Nyilvánvaló, hogy nem ezt akarják. Ezzel a fundamentalistáknak azt az érvét támadják, hogy a melegeknek ezért nincs joguk házasodni, mert a melegházasságból nem születhez gyerek. Ezt az álságos, hamis érvet támadják a melegek ezzel az aláírásgyűjtési akcióval.

Tehát a melegek (pontosabban: ez a meleg aktivista csoport) nem akarnak egyetlen hetero házasságot sem megsemmisíteni, csak azt akaják, hogy nekik is legyen joguk házasodni.

Visszatérve tehát: egyes fundamentalisták azzal érvelnek, hogy a melegeknek azért ne legyen joguk a házassághoz, mert úgysem tudnak gyereket csinálni. Az érv nyilvánvalóan hamis, hiszen a hetero házasságokban sem születik feltétlenül gyerek, továbbá a meleg családok is képesek gyereket vállalni és felnevelni, például örökbefogadás útján, vagy oly módon, hogy a gyermek egyik biológiai szülője egy harmadik személy lesz.
Leszbikus pároknál például ehhez csak egy spermadonor férfira, egy csészére, és egy műanyag fecskendőre van szükség, a pár gyermekét a pár egyik tagja szüli; de megoldható úgy is, hogy a pár egyik tagja adja a petesejtet, és a másikuk hordja ki a magzatot - a spermadonor természetesen itt is egy férfi.

Meleg férfipároknál a dolog ennél kissé komplikáltabb, ott értelemszerűen egy "külsős" nő hordja ki a gyermeket, és biológiailag csak az egyik férfi lesz apa (bár mindegyikük lehet donor egyidőben, így érezheti az apának magát mindegyikük, amig egy genetikai vizsgálattal ki nem derül, hogy melyikük a tényleges genetikai apa).

Szóval, ha nem muszáj, ne kiáltsuk már ki a melegeket a szegény, szerencsétlen hetero családok tönkretevőjének, mert ez nem igaz.

BlueBunny/Somlai Nóra