2007. augusztus 8., szerda

"Állítólagos külföldiek" és az "árja viking vér"

Idén áprilisban egy sajnálatos eset történt Bochum (Németország) városában, amikor is egy 19 éves érettségiző német lányt megerőszakoltak a nyílt utcán... kik is voltak az elkövetők? A kölni "Express" (igényesebb bulvárlap NRW-ban) óvatosan fogalmaz: "... a feltehetően külföldi elkövetők"...

Nos, nem lehet az ember elég óvatos előítéletekkel. Az alábbi fantomképek az elkövetőkről készültek. Tényleg: lehet hogy külföldiek, de lehet, hogy északi norvég "árja"-vér folyik bennük. Nem szabad ugyebár külsőre ítélni. Lehet hogy Rőtszakállú Erik utódjait ábrázolja a kép:


Persze ha valaki felemeli a hangját a sikertelen integráció miatt, vagy valaki a fenti elemek kitoloncolását veti fel, az természetesen intoleráns náci. Szegény bácsik: biztos mi, európaiak vagyunk a hibásak azért, hogy kettejüknek meg kellett erőszakolni azt a szerencsétlen lányt.

Nyilván dicső tett Allah szemében. Hős harcosok ezek kérem, akik ketten, két benga állat, meg tudott erőszakolni egy 19 éves védtelen lányt. Vajon miért? Mert nem viselt fejkendőt? Vajon ezek az elkövetők is fel vannak háborodva, ha "karikatúrák" jelennek meg az állítólagos prófétáról?

Az alábbi linken pedig Fjordman elmélkedéseit olvashatjátok a muszlim migráció és a nemi erőszakhullám összefüggéseiről (statisztikai adatokkal) a Skandináv országokban, elsősorban Svédországban.

Mivel Vili barátom szóvá tette, itten lehet olvasni a Fjordmanos cikket maygarul is :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

A halálbüntetés visszaállítása időszerű lenne Europában is...
Az USA-ban 1976.ban állíttották vissza.Sikerrel, ugyanis egy esztendő alatt a gyilkosságok száma 12% -kal, a nemi erőszakkal összefüggő bűncselekmények száma pedig közel 20%-ka esett vissza.

Friedrich írta...

nézd, én nem hiszem, hogy ez megoldás lenne. Mi van, ha az illető nem bűnös és ez utólag derül ki? Vagy ki tudja milyen visszaélésekre adna okot. nézd én nem azt mondom, hogy nem vágatnám le a két képen látható uriember farkát és etetném meg a kutyákkal, de ebben az esetben olyan széleskörű megoldási javaslatra lenne szükség, amely lehetővé teszi, hogy az új társadalmi problémákat hatékonyan kezeljük.

Például lehetővé kell tenni, hogy ha valaki állampolgárságot szerzett, attól akárhány év után azt el lehessen venni, ha súlyos bűntényt követ el, és akárhány év után ki lehessen toloncolni.

Igazából, ha ezt a sok aljanépség elemet, akik elárasztották európát visszatoloncolhatnánk az eredeti hazájukba, akkor az iszlamista rezsimeknek kéne eltakarítani a saját kitermelt szemetüket. Meggondolnák kétszer is azt hiszem, hogy érdemes-e fanatikus iszlamista elveket propagálni..

Mert a probléma gyökere, hogy például németországot azok a törökök és kurdok árasztották el, akik még Törökországban is aljanépnek számítanak. Szerintem a törökországi törökök nagy része dolgos, becsületes ember, nagy részükről el tudom képzelni, hogy tényleg békét akarnak. De akik idejönnek menekültként, vagy bevándolróként azok főleg a szociális segélyért jönnek. Dologtalan- bűnözői elemek.

Mit gondolsz miért van befosva törökország az új német törvényektől? Mert tudják jól, hogy ha ezeket az elemeket visszaküldik, vagy visszatérnek Törökországba, az nagy mértékben instabilizálja a török gazdaságot is...

Nézd, akiben annyi beilleszkedési hajlam nincs, hogy elfogadható szinten beszéljen a befogadó ország nyelvén évek után, annak ez az önmagát kizáró mentalitása más társadalmakban is megjelenik.

Az utcámban pl. lakik egy kurd család, akik 15 (!) éve élnek itt. A jónapot és viszlát-on kívül nem sokat tudok velük beszélgetni. Semmit nem értenek, alig beszélnek németül. Najó, van egy lányuk, aki igen, de ő az egyetlen az egész családban, aki meg tud szólalni.

Persze ha elolvasom Fjordman cikkét, nekem is az az első reakcióm, hogy atomot kéne ezeknek az állatoknak, de sajnos a halálbüntetés mégsem vezetne sehova. Nem hiszem, hogy elrettentő erővel bírna egy európai törvény. Mint írtam, ezek szent harcosoknak képzelik magukat.

Azonkívül legyünk ennyivel különbek náluk.

Szóval summa summarum: azt mondom: kitelepíteni az ilyen elemeket a francba innen. Semmi keresnivalójuk európában. Aki idejön, az az itteni értékrendszert KÖTELES elfogadni. és pont.

A multikulti útópia-rémálomnak pedig véget kell vetni...

Névtelen írta...

> Nyilván dicső tett Allah szemében.

Egy erdekes idezet a "Inside the Mind of an Iraqi Suicide Bomber" cikkbol:

(http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,1077288,00.html legutolso bekezdes)

"It doesn't matter whether people know what I did," he says. "The only person who matters is Allah--and the only question he will ask me is 'How many infidels did you kill?'"

Roviden magyarul: nem szamit, hogy mit gondolnak az emberek. Mindossze egy szemely szamit, Allah, akinek egyetlen kerdese lesz: "mennyi hitetlent oltel meg?"

Azt hiszem, hogy ez elegge jol leirja a muszlim terroristak hozzaallasat, es hogy miert nem lehet veluk targyalni, vagy jozanul beszelni. "Ti amerikaiak imadjatok a Coca Colat, mi meg imadjuk a halalt".

Mas. A fjordmanos cikket magyarul is lehet olvasni.

Vili