2007. május 26., szombat

Törlés

Lekerült az antiszemitizmus.hu oldalra mutató link az alábbi (egyébként forrásadatok bemutatását nélkülöző) bejegyzés miatt:
A németek és az antiszemitizmus

A németek náciként való általánosítása napjainkban számomra nem elfogadható és nem szalonképes nézet. Mivel magam is Németország lakosa vagyok, kötelességem megvédeni honfitársaimat a hasonló atrocitásoktól.

Az Al Európa szerkesztője továbbra is küzd az antiszemitizmus ellen, melyet a a korábbiakhoz hasonlóan az egyik leggusztustalanabb ideológiának tartok. Azonban nem tudom összeegyeztetni a küzdelmet az antiszemitizmus ellen azzal, ha ártatlan, becsületes polgárokat általánosítva leantiszemitáznak...

A modern Németország és Izrael pedig továbbra is szoros, baráti viszonyt ápol. A német lakosság nagy része pedig elítéli az antiszemitizmust.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tulajdonkeppen ez az "antiszemitizmus" egy misnomer. A helyes kifejezes inkabb "zsidogyulolet"...

Vili

Névtelen írta...

no, igen, eddig én nem is tuttam erről, de megnézve ez egy szimpla antiszemita oldal. csak meg kell nezni az idézett orgánumok listáját. a magyar rasszizmus színe-java. persze ott a mépszava is, de azzal csak azt mutatják be, hogy milyen zsidóbérencek írnak oda.