2007. szeptember 24., hétfő

7 év házasságról

Na, a ma reggeli tv2-mokkások megint kitettek magukért riszörcs terén. Hogyaszongya: "a német politikusnő [...] 7 évre javasol házasságkötést és ezért már komoly lépéseket tett".

Nomármost amikor Frau Pauli megtette ezt a kijelentést, nekem is kiesett a kávésbögre a kezemből, és még posztolni is akartam, de aztán gondoltam, nem idegesítem magam rajta.

Egy apró megjegyzést szeretnék csak tenni: a "komoly lépések", melyekről a mokka beszél, az abból áll, hogy Pauli (ki tudja milyen hallucinogén anyag hatása alatt) megtette az ominózus kijelentést, mire felhördült az egész CSU (melynek saját definiciója szerint tőle jobbra már nincs hely demokratikus pártnak Németországban), és Paulit újfent kizárással fenyegetik.

Hozzáteszem, tényleg meg lehetne már tőle szabadulni. Tavaly azzal keltett botrányt, hogy egy magazinban latexben pózolt (ismét nem kereszténydemokrata értékrend), aztán kihívta Stoibert hatalmi harcra, idén meg úgy látszik, újra a címlapokra szeretne kerülni, ezért beszél ismét baromságokat.

Gondolom a Zöldek tárt karokkal várnák...

Nincsenek megjegyzések: