2007. szeptember 29., szombat

Határidős házasság 2.

A bajor CSU képviselő, Gabriele Pauli elmúlt napokban tett kijelentésére, miszerint hét évre kéne a jövőben a házasságokat kötni, a mai nap számszerűen mérhető reakciót adtak a párttársak. Stoiber, eddigi pártelnök lemondása után a mai napon zajlottak a bajor választások a CSU berkekben, melynek során kijelölték a korábbi elnök utódját. Az eredmény:

1. - 58,2 % - Erwin Huber
2. - 39,1 % - Horst Seehofer
3. - 2,5, azaz kettőegészöt százalék - Gabriele "szóljonaházasságifogadalomhétévre" Pauli

Egyébként hozzáteszem, hogy Pauli már így is sokat ártott a bajor keresztény konzervatívizmusnak. Nem csupán latexben való pózolása említendő itt meg, - melyről egyébként személyes véleményem, hogy egy bizonyos kor után talán már nem kéne annyira erőltetni, - de az elmúlt időszak hatalmi harcaiban Stoibert sikertelenül kihívva, a belső vitát szítva gyengítette a konzervatívok sorait.

Szerintem Pauli 2,5 % - os megalázó veresége elgondolkodtathatná, hogy esetleg más pártban folytassa tevékenységét. Például az ottani "szemkilövető törpepártban" (a "liberális" szó modern magyar formája :) - a Kalifátus90/Die Grünen pártban.

Forrás

PS: te jó ég, az Air Force Two az az "Elnök különgépének" a folytatása? Most kezdődik a Pro7-en. A nyitójelenet alapján gyengének ígérkezik.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

What about NPD??? :-)
Az a jövő...

Névtelen írta...

vagy nem.
Friedrich