2007. szeptember 10., hétfő

Namostakkor hogy van ez?

Tehát a muzulmán ifjak a keresztény lányoknak beszólhatnak, utánafüttyöghetnek az utcán, puszilgathatják őket, kezüket foghatják, satöbbi, de a muzulmán hölgyek esetén még rájuk sem lehet tekinteni szerelmes tekintettel, mert kitagadja őket a családjuk.

Az a HALVÁNY megérzésem, hogy itt egy világuralomra törő ideológiáról van szó, és mohamed bá' jól kigondolta, hogy egy olyan csavar kifejlesztésével, hogy
1. a férfi feleségül vehet "hitetlent", ha utóbbi felveszi az iszlámot, de
2. muszlim nő csak muszlim férfival lehet együtt
ez a világuralmi-terjeszkedési törekvés biztosítható.

Aha, aha. És mennyire vak az, aki nem látja, hogy itt alapvetően egy kirekesztő ideológiáról van szó?

Európa problémái nem az európaiak "kirekesztő hozzáállásában" gyökereznek, hanem magának az iszlámnak a kirekesztő mivoltában.

És mi mit csinálunk? Integrációs kurzusokat szervezünk? Meg állami alkalmazottak "beszélgetnek el" az ifjakkal az integráció támogatása érdekében? Kiröhögnek minket. Sokan "szent harcosoknak" tartják magukat, akik küldetése, hitük terjesztése. Ezzel szemben a mi fegyvereink pszichológusok, akik megkérdik, "mit éreznek" olykor-olykor.

Kiváncsi vagyok, mikor kapnak észbe a 68-as volt drogos vezetőink. Talán nekik is "helyszíni mintákat" kéne venni, hogy lássák, mivel is állunk szemben. Például néha kimehetnének az utcára is megnézni, hogy hogy él a pórnép...

Nincsenek megjegyzések: