2007. szeptember 10., hétfő

És a Stollwerk csokit nem kéne akkor betiltani?

Na. Hát most mindenki arra veri a nyálát Németországban, hogy egy Eva Herman nevű - egyébként gyönyőrű - hölgy könyvének bemutatója kapcsán azt találta mondani, hogy a családmodellt meg kell menteni, és hogy a családközpontúság modelljét, illetve az "anyakép" formálását még a Harmadik Birodalomban is támogatták.

Jó, rendben, tényleg nem értem miért kellet Hitleréket bekavarni, de hogy ezért a kijelentésért bárki is azt mondja, hogy a hölgy neonáci ideológiákkal szimpatizál, az ugyanolyan eltúlzott reakció. Már tényleg nem tudjuk, hol ostorozzuk magunkat. Talán építsük le a családot, mert a nácik a családot, illetve az anyaképet tisztelték.

Én is tisztelem édesanyámat, mégsem vagyok náci.

Vagy ha már mindent leépítünk, akkor ott vannak a német autópályát (Bajorországban és Baden-Württembergben még mindig a hitleri autópályák vannak használatban (pl. az A8, melynek Stuttgart utáni szakaszát nemrég újították fel), aztán ott a Volkswagen, a Stollwerk, stb. Nem beszélve a Nemzetközi Nőnapról!

Szóval csak annyit, hogy egyeseknek tényleg be kéne már venniük a gyógyszereiket és megnyugodni, és a VALÓS problémákkal foglalkozni.

Vonatkozik ez a magyar kormányra is, aki az elmúlt pár hetet azzal töltötte, hogy mindenkit elhatárolódásra szólított fel a szélsőséges ideológiáktól, de azt hiszem, Németországban is vannak most nagyobb problémák (9% munkanélküliség, 10% bevándorlói arány, gettósodás, fiatalkorúak bűnözésének megugrása, stb.), melyekkel esetleg foglalkozni kéne, ahelyett, hogy kétértelmű kijelentésektől hülledezik mindenki és "nácit" kiáltanak...

Ja, íme a hölgy (nyami):














Forrás

Nincsenek megjegyzések: