2007. január 29., hétfő

Elmaradó felháborodás

Valahogy hiányolom az egyébként oly lelkes műfelháborodó tömegek reakcióját, emberjogi aggodalmait, stb. a héten elkövetett öngyilkos merénylet kapcsán Izraelben.

Nemdebár, amikor Izrael megtámad egy elvetemült, véres terrorszervezetet, hogy saját állampolgárait (és ezzel kapcsolatban egyébként a mi nyugati demokráciáinkat is) védje, akkor egyből tömegek vonulnak az utcára. Agresszort kiáltanak, emberjogi aggodalmaik vannak...

Amikor Izraelt egy ilyen égbekiáltóan felháborító alattomos támadás éri, amikor ártatlanok (ezesetben három) halnak meg Izrael utcáin agymosott muzulmán terroristák miatt, akkor ezek a nagy emberjogi harcosok otthon böfizgetnek az étkezőasztalnál...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

(most nem azért, de mi lenne, ha a szlovákok holnap kitalálnák, hogy ők a Dicsőségességes Nagymorvák leszármazottai és bevonulnának pestre hogy márpedig mi itten fogunk államot csinálni? (jó ez nem teljesen jó példa mert már megcsinálták). ugye hogy nem örülnél te se neki különösebben. (és megint más kérdés hogy a magyarok már megszelídültek [elpuhultak?] annyira, hogy a fülük botját se mozdítsák. de párszáz éve mi is kb. úgy reagáltunk volna mint az ottani muszlimok.) csak kb. ennyire anakronisztikus a "zsidó állam" is. gyökereit nézve mindenképp. nem tudom persze, hogy ott pontosan mi van, nem éltem ott.)

Friedrich írta...

te miről beszélsz? és hogy jön ez az egész antritrianonos szemétáradat ahhoz, hogy izraelben a palesztinok ártatlan civileket gyilkolásznak?