2007. január 3., szerda

Inkább halott, mint keresztény

Az alábbi cikket a Dhimmiwatch blogban tették közzé. Egy muzulmán apáról szól, aki halálosan fenyegeti keresztény feleségét és gyermekét, mondván: vagy jó muzulmán lesz belőlük, vagy halott... a cikkel azt a nézetemet szeretném alátámasztani, hogy az iszlám nem fér meg más vallásokkal békében!
Hiába mondják az iszlám oly buzgó hívői, hogy ennek az esetnek semmi köze az iszlámhoz, a nyugati sajtó tele van ilyen esetekkel, naponta százával érkeznek hírek és blogbejegyzések olyan esetekről, amikor a muzulmánok erőszakosan akarják hitüket terjeszteni. És kérdem én; miről szólna másról az iszlám, mint a hívők gyakorlatáról? Bele lehet magyarázni a dzsihádba is, hogy az belső lelki vívódás (mint egyébként a Mein Kampf is), azonban ha a hívők nem így értelmezik, hanem keresztények és zsidók írtásaként, akkor a Koránt le lehet húzni a klotyón.
A kommunizmus is gyönyörű szép ideológia volt; mindenki egyenlő, mindenki megoszt embertársaival mindent. Aztán ahogy megvalósult az egy más kérdés. Ma mindenesetre nehéz lenne bárkit is találni Európában, aki a sztálinista rendszerről pozitívan nyilatkozna.

Az iszlámmal persze az a baj, hogy ott még az ideológia sem szép. Csúnya ideológia még csúnyább módon valósul meg; csak néhány elemet említve; a hit erőszakos terjesztése, a nők elnyomása, a családfő élet-halál ura a családban, mindenféle reform alapvető elvetése, a nem-muzulmánok lenézése, másod-, harmadrangú személyeknek tartása.

Nézzük hát, hogyan vívódik saját belső lelkében az amerikai muzulmán családapa az gonosznak szörnyű kísértésivel:

A cikk a konzervatív World Net Daily -ben jelent meg, január 2-án.
Egy keresztény hölgy, aki egykor az FBI informátora volt férjének állítólagos terrorista kapcsolatai kapcsán, most válni szeretne a radikális muzulmánnak leírt férjétől, aki azt mondta, büszke lenne fiaira, ha azok felrobbantanák magukat Allah nevében.

A nő azonban egyedül küzd, miután a hölgy ügyvédje visszalépett az ügytől, és a bíró nem engedte új ügyvéd megjelenését a bíróság előtt. Ezután a bíró a tárgyalás elhalasztásának kérelmét is elutasította.

Rosine Collin Ghawji két fiának élete a tét, melyről az asszony férje azt nyilatkozta, "vagy jó muzulmánok lesznek, vagy meghalnak".

Ghawji asszony tehát nem csak a saját szabadságáért küzd, hanem két fiának, Louis-nak és Takek-nek az életéért is, amelyet apjuk radikális iszlamista tervei veszélyeztetik.

Joe Kaufman, aki évek óta vezet egy terrorellenes szervezetet, megjegyezte, hogy Ghawji asszony gyermekei e-mail-en és egyéb kommunikációs csatornákon keresztül próbálták közölni barátaikkal, hogy apjuk Szíriába akarja küldeni őket, akaratuk ellenére, nagyapjuk pedig azt igérte, jól elveri őket, ha megérkeztek.

... folytatás következik ...

Nincsenek megjegyzések: