2007. január 1., hétfő

A radikális iszlám mételye Európa szívében

Aki neadjisten azt gondolná, az iszlám Magyarországra nem jelent veszélyt, téved. Igaz, elmúlt már a török invázió, melyről az előző bejegyzésekben voltam bátor írni. Igaz, a londoni tüntetések, melyek a Mohammed karikatúrákat követték, "távolinak tűnnek", ugyanúgy, mint az "állandóan megsértett", mindenen műfelháborodó muzulmán tömegek, akik két kecske megbaszása között nem átallanak dán zászlókat égetni. Kérdem én; 1. Honnan tudnak egy ázsiai faluban a hegyek között, hogy mi jelenik meg a dán újságokban? (Én még magyarként sem tudom, kivéve, ha a cikk botrányt kelt, és a nemzetközi sajtóba bekerül) 2. Honnan lett mindenkinek hirtelen ezekben a távoli falvakban dán zászlaja, amit égetni lehet? Rejtélyes kérdések, de mondhatnám azt is, hogy a muzulmánok már a spájzban vannak. Idejönnek informálódni, heccelni a népet, majd hazamennek és felbújtják ellenünk az ottaniakat. Megszervezett műbalhékról még lesz szó ebben a blogban.

Ami miatt most billentyűzetet ragadtam, az az alábbi videó. Tudósítottam már róla, hogy egyes szomáliai bevándorlók Norvégiában "hazajárogatnak" otthoni iszlamista barátaikat támogatni. De nem kell ehhez az oly messzi északra felmenni. Szomszédságunkban is virágzik az iszlamoturizmus. Az alábbi videó a háború idejére Boszniába érkezett iszlamista szélsőségeseket mutatja be, akik, miután kegyetlenkedéseiket végrehajtották, vérszomjukat kiélték, továbbvándorolnak más, háború-sújtotta övezetekbe. Bosznia - földrajzi adottságai, instabil politikai rendszere és működésképtelen rendészete és nemzetbiztonsági hivatala miatt - jó búvóhelyet, ezáltal előretolt támadási pontot jelent sok iszlamistának.

A video alatt olvasható a videóban elhangzottak magyar fordítása azon kedves olvasók részére, akik (még) nem sajátították el az angol nyelvet.

Európa szívében... több ezer arab harcos.

Zenica 1995

Azért jöttek, hogy szent háborút vívjanak a bosnyák sereg oldalán. Parancsnokaiknak azonban nagyobb terveik vannak.

A bosnyák elnök, A.I. egy tiszta moszlim brigád kialakítását rendelte el. Azután beengedett az országba több mint 6.000 külföldi muzulmánt, legtöbben közülük a Közel-Keletről érkeztek.
Néhányan közülük beépültek a muzulmán brigádokba, néhányan saját egységeket alakítottak ki, a Mudzsahaddinokat (Mujahaddin). Ezek számos atrocitást követtek el. A Sky News -hoz érkezett szalagokon lefejezéseket és kínzásokat végeznek (ezek a muzulmánok).

Főhadiszállásuk ez a romos gyárépület volt. Akkoriban félelmetes hely volt, [...] közeledésünket (a helyiek) gyanakodva figyelték.
Megtiltották nekünk, hogy filmezzünk, felírták a rendszámainkat az őrök pedig már "leadták a drótot". Olyan történet ez, amelyet sokan nem szeretnének hallani. Hogy miért? Azért mert Mujjahaddinok százai voltak ott, néhányan közülük azonban még mindig a környéken vannak. Információink szerint sok Mudzsahaddin, valószínűleg több száz, továbbra is itt maradt. Néhányan letették bár a kalasnyikovokat, de nem mindegyiket.

"Naív lenne azt állítani, hogy nem maradtak itt harcosok. Bizonyos okokból beszivárogtak közénk."

Benjamin Z., brit állampolgár is itt maradt hamis, olasz útlevelét használva. M.-ban lőtték le '97 márciusában, amikor rabláson kapták. A dzsihádhoz akart pénzt szerezni.
Úgy gondoljuk, M. faluban van eltemetve több más mujjahaddinnal együtt. Elkezdtünk forgatni, de a falubéliek olyan ellenségesek voltak, hogy le kellett állítanunk a kamerát. Itt nem csak a történelemről van szó, a "most"-ban vagyunk. A hozzánk eljuttatott dokumentumok jelzik a probléma nagyságát.

A Sky Newshoz számos dokumentumot juttattak el, köztük "Top Secret" besorolásúakat, például ezt, mely 1700 mujahaddin nevét tartalmazza. A nevek között számos szaudi, jemeni és egyiptomi. Öt brit állampolgár neve is felmerül. Például: Sehid J., engleska, mely azt jelenti, angol - poginuo, ami azt jelenti, bevetés közben ölték meg.
Itt egy másik "engleska", Mohammed A. További nevek, melyeket angolnak jelöltek meg: Abu K. A, [...] (itt arab nevek felsorolása következik)

Ezek az oldalak több száz mujjahaddin nevét tartalmazzák, akik bosnyák útlevelet kaptak a háború után. A nevüket is megváltoztatták. Például: Abdullah Khaled új neve Klokic lett.
Nyugati Hírszerző hivatalok most nyomást gyakorolnak Boszniára, hogy derítse ki, hol is vannak pontosan most ezek az emberek, és mit csinálnak. Azt is kérik, tudják meg, vajon ezek közül az emberek közül bárki is kapcsolatban lehetett-e azzal a három muzulmánnal, akit múlt hónapban terrorizmus vádjával tartóztattak le. Lőfegyvereket, robbanóanyagokat és egy videó-vallomást foglaltak le.

Ebben a szarajevói börtönben tartják őket fogva, melynek eredményeként már sikerült hét svédországi kapcsolatot felderíteni.

[...]

A letartóztatások sokkolták a bosnyák közvéleményt. A helyiek azt kérdezik, honnan szerezték ezek az emberek az ötleteiket? A iszlám bosnyák verziója magában foglalja a rúzst és a sört is. De 95-ben nemcsak harcosok érkeztek, velük jött az ideológia is.

A háború sebeit viselő lakóházak árnyékában emelkedik az ország legnagyobb mecsete, a [...], melyet szaudi pénzekből építettek. Ennek a mecsetnek semmi köze a terrorizmushoz. De terjeszti az iszlám egy szélsőséges fajtáját, mely a dzsihádra szólít fel. Szarajevóban mindenhol olvashatók már szaudi üzenetek. Az iszlám ezen szélsőséges fajtájának megérkezése előtt nem volt látható boszniában olyan ember, aki ilyen imákat támogatna, ilyen ruhákat viselne, vagy olyan ideológiákban hinne, amelyek a három helyi letartóztatásához vezettek.
A radikális iszlám szándéka, hogy mély gyökeret verjen a közösségben. Még akkor is, ha ez egy [?] csata.

Bosznia ezen sarka sokkal jobban reprezentálja, hol is van az ország, mind földrajzilag, mind kulturálisan. De a változás magvait 95-ben vetették el.

A háború kegyetlenné tette a generációt. A képeken bosnyák muzulmánok láthatók, amint épp egy ortodox templomot rongálnak meg.

Ezen a képen pedig egy boszniai szerbet kérdeznek ki. Már tudja a sorsát, a filmben később ugyanez az úr félig lefejezve látható.
A bosnyák muzulmánoknak nincs szükségük bátorításra, hogy atrocitásokat kövessenek el, (a háborúban) ezt minden oldal csinálta, de a külföldről érkezett muzulmánok új ideológiákat hoztak magukkal, a dzsihádot.

Ezen a videón egy arab próbálja rábeszélni bosnyák társait, hogy engedjék, hogy megölje a szerb foglyokat. Végül el is vezeti őket a halálukba.

Kemény játékosokat is küldtek Boszniába, köztük azt az embert, aki részt vett a 9/11-es csapás kitervelésében. K.S.Mohammed és Abu S.A., akit ezen a képen Osama bin Laden mellett láthatunk. Az ok, amiért ülve látjuk, hogy Boszniában a lábába lőttek.

A brit Andrew R, aki áttért a muzulmán hitre, és terrorizmus vádjával zárták börtönbe, szintén részt vett a Boszniai háborúban a 90-es évek közepén.

A Bosnyák Rendőrség Főhadiszállásán nyomon követik a dzsihadistákat.

Sok tiszt, köztük sokan harcoltak is a mujjahaddinok ellen, úgy vélik, létfontosságú éveket vesztegettek a háború után, mert nem volt olyan hivatalos szerv, amely felügyelete alatt tarthatta volna az egész országot. Szerintük a fő cél(ja a mujjahaddinoknak), hogy radikalizálják a moszlimokat a térségben.

"Ezeknek az embereknek a fő célja, hogy beszivárogjanak a társadalmunkba, és kiépítsék logisztikai és operációs bázisaikat. Ezek potenciális veszélyt jelentenek majd Európára."

A videón egy Boszniába tűzött iszlám zászló látható, és kiáltások, melyek a dzsihád kiterjesztésére szólítanak fel.

A háború után ezek közül az emberek közül sokan elmasíroztak innen más konfliktusok sújtotta területre. Boszniát kiindulópontnak akarják használni - eddig nem sikerült nekik. De Bosznia nagyon jó hely elrejtőzni, tervezgetni, és mozogni. Ezért maradtak itt sokan...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sajnálom, hogy ilyen ostobán látod a dolgokat. És csodálkozom-e rajta? Nem. Egyrészt, mert a média téged is befolyásolt és átvert a hazugságaival az Iszlámról. "Állandóan megsértett" embereknek nevezed őket, pedig valójában ez azokra igaz, akiknek büszke támogatójának vallod magad. Azok az emberek nem járogatnak haza, gátlástalanul telepednek más nemzetek nyakára kizsákmányolva azokat! Akkor miről írsz ember? Mocskolódsz itt a hülye blogodon ahelyett, hogy gondolkodnál!

Névtelen írta...

hát, öreg, ritka nagy metélt pöcs vagy...
mér nem takarodsz el vhova, pl az usába...
azért oda, mert ugyi palesztínában semmi keresnivalód...