2007. április 28., szombat

Két videó

A mai napra csupán két érdekes videót szeretnék megosztani:
Az elsőt az Outcut.tv-n találtam. Ezen egy brit úr referál arról, hogy a briteknek mennyire elegük van abból, hogy a bevándolró muszlimok szétverik a demokráciájukat, valamint abból, hogy a muzulmánok minden ellen őrjöngő tiltakozásba kezdenek, rasszistának (mint tudjuk, az iszlám egy rassz), és intoleráns iszlamofóbnak írva le a briteket.
Ugyanitt az úr említ ellentmondásokat a Koránból, például a szűz jutalommal kapcsolatban, amelyet állítólag (haha) azok kapnak, akik allah nevében kisgyermekeket és ártatlan fegyvereseket robbantanak fel. De szó esik azokról az imámokról is, akik a tanulatlan mohamedánokat arra buzdítják, hogy robbantsák fel magukat civil tömegben. Vajon miért nem sietnek ezek az imámok maguk is "kiérdemelni" az öngyilkos merényletért járó jutalmat? Kínos a kérdés...



A videót érdemes egyébként megnézni, mert tipikus brit iróniával fűszerezve referál az úr. A végén elhangzik a jóslat, amely reméljük beteljesedik, pár év, generáció múlva a muszlimok ugyanúgy szégyenkezdve tekintenek majd vissza napjainkra, mint ma a németek a világháborúra.
De hál istennek mi megbocsátó keresztények vagyunk, ezért együtt röhögünk majd a történteken, valahogy ilyen formában:



Azonkívül találtam egy másik videót is, ez nem az iszlámkritika témakörében, hanem Jézus Krisztus eljövetelével kapcsolatban. Ez egy korábbi hozzászóláshoz is kapcsolódik, melyben a Jelenések Könyve került elemzésre. Hívő keresztényeknek igazán felemelő tartalom. (Kéretik a sorok között hallgatni):


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A brit bacsi videojaval kapcsolatban:

Sajnos ki kell hogy mondjam, hogy ezert a helyzetert a britek (es tagabb ertelemben a nyugatiak) csakis sajat magukat hibaztathatjak. Van egy jo mondas. Mindenkit meg lehet vedeni mindenkitol, kiveve sajat magatol. Itt is ez a helyzet. A nyugatot egesz egyszeruen *SEMMI* sem kepes legyozni. Kiveve sajat maga.

Vili