2007. április 13., péntek

Mi, csúnya, gonosz keresztények...

Nos, már számos kommentben is megjelent, hogy mi csúnya gonosz keresztények mindig bántjuk szegény muszlimokat, akiknek "fáj" a mi kritikánk, ők csak "békében szeretnének élni."
Mi is pontosan az, amivel mi (csúnya gonosz) keresztények "beletiprunk" a muszlimok lelkivilágába.
A helyzet elemzéséhez talán a legkézenfekvőbb egy nyugati bevándorló célországot kiválasztani és megnézni, mit változtattak meg ezek az országok azért, hogy a muzulmánok jobban érezzék magukat, azaz mi, (csúnya gonosz keresztények) mivel bántjuk meg nap mint nap a kedves muzulmánokat.
Vegyük tehát Nagy-Britanniát. Nézzük mik azok a lépések, melyeket a (csúnya gonosz keresztény) brittek megváltoztattak, ill. mi mindenről mondtak le a muszlimok kedvéért:

- a karikatúrabotrány után számos brit vállalat beszüntette a karácsony ünneplését (sem karácsonyi díszek, sem ajándékozás, sem céges karácsony nem volt), nyilván a karácsony egy csúnya gonosz keresztény kirekesztő szokás, mely bántotta, és mély fájdalommal töltötte el muszlim barátainkat. (Akiket mi nem utolsósorban azért fogadtunk be országainkba, hogy ne a muzulmán diktatúrákban kelljen nyomorogniuk).

- a brit bankokból eltűntek a malacpersely-ábrázolások, és a megtakarítás-csomagokat sem malacpersely-szimbólummal ábrázolják, hiszen a malac (a disznó) tisztátalan állat, az bántja a muzulmánokat. Nyilván mi is azért találtuk ki ezt a szimbólumot, hogy jól belerúgjunk a muszlimokba.

- az iskolai menzákról eltűnt a disznóhús Britanniában. Teljesen. Hát persze. Mivel nagy szervezőmunka lenne (és kirekesztő is) külön muzulmán és keresztény menüket kínálni, töröljük el a disznóhúst mi (csúnya gonosz keresztények) is, hiszen eddig is csak azért ettünk disznóhúst, hogy a muszlimokat sértegessük...

- A British Airways egyk stewardess-ének megtiltották, hogy keresztet viseljen nyaklánca nyakékeként. Valóban, a kereszt (csúnya gonosz keresztény) kirekesztő szimbólum. Természetesen a muszlim asszonyok továbbra is utazhatnak fejkendőben.

- több muzulmán sértőnek találta a brit korházakban felszolgált húsvéti süteményt (bun), melyet ezután betiltattak, mint (csúnya gonosz keresztény) kirekesztő szimbólumot. A kórház személyzete ezt a történetet a minap kitálalta a nyilvánosságnak...

Ugye micsoda szörnyű tettek ezek, részünkről (csúnya gonosz keresztények részéről). Tényleg nap mint nap bántjuk a muszlimokat... emberek! vissza kéne venni! Mások is élnek itt velünk. Ne bántsuk őket! Ők nem akarnak mást, csak békés iszlamizációt. Akinek nem tetszik... hmm. azt hiszem a karikatúrabotrány utáni táblákon elég üzenetet olvashattunk, met kell azzal tenni, akinek nem tetszik...

24 megjegyzés:

Névtelen írta...

Valójában nem tudom, miért olyan egyértelmű, hogy akik nem nem értenek egyet az iszlám "terrorvallássá" degradálásával, tapsikolva üdvözölnék az efajta idióta és álszent intézkedéseket. Ha valaki ki akarná szedetni velem a keresztet a nyakamból, valószínűleg eltörném a kezét, de semmivel sem érzem jogosabbnak, azt ha egy hívő muszlim nőről lerángatjuk a kendőt, amit meggyőződésből visel.

Névtelen írta...

A helyzet kialakulasaert csakis a nyugati civilizacio sajat ertekeinek semmibevevese, nemtorodomsege, devalvalodasa okolhato.
Nem egyik naprol a masikra jutottunk ide,...ha olyan konnyen le lehetett vetetni azt a keresztet arrol a falrol, biztosan nem ert meg egy zsortolodest azoknak, akik sutba dobattak.

Névtelen írta...

És ne feledjük, hogy mindezért a köszönet: Az élethez való jog

Névtelen írta...

Par dolgot kifelejtettel.

Az angol zaszlon Szt. Gyorgy keresztje van, amit ugyebar a Keresztes Hadjaratok alkalmaval viseltek. Sok angol kocsma es vallalat nem engedi, hogy az emberek kitegyek az angol zaszlot *ANGLIABAN*.

Tobb brit iskola kezdi ejteni a Holokausztot es a Keresztes hadjaratokat a tananyagbol, mivel nem akarjak megserteni azokat akiknek a vallasa ezeket a temakat mashogy ertekeli.

stb.

Vilmos

Névtelen írta...

Zsuzsa:

> Ha valaki ki akarná szedetni
> velem a keresztet a nyakamból,
> valószínűleg eltörném a kezét,
> de semmivel sem érzem
> jogosabbnak, azt ha egy hívő
> muszlim nőről lerángatjuk a
> kendőt, amit meggyőződésből
> visel.

Zsuzsa, biztosan meggyozodesbol viselik azok a nok azt a fatylat? Nem lehetseges hogy azert viselik, mert 1. kulonben kurvanak tekintenek oket, 2. a csaladjuk erre kenyszeriti oket, 3. ha nem viselnek fatylat, akkor elnyugatiasodottnak tekintenek oket, es megolnek oket?

Itt van egy rovid forditas egy nagyon szomoru cikkbol:

[Samira Munir] elmondta, hogy azok a lanyok akik a nyilvanossag elott azt mondjak hogy a sajat akaratukbol viselik a fatylat negyszemkozt bevallottak neki hogy oket erre kenyszeritik, es arra kerik ot [marmint Samira Munirt], hogy ne hagyja abba a kuzdelmet a fatyol betiltasaert.

Eddig a forditas. Samira Munir egy pakisztani szarmazasu norveg politikusno. Volt. Rengetegszer halalosan megfenyegettek, es vegulis a hev sinei kozott lelte a halalat.

http://fjordman.blogspot.com/2005/12/samira-munir-champion-for-muslim-women.html

Ezenkivul olvastam, de sajnos nem tudok url-t adni, hogy Franciaorszagban tobb helyen a "bennszulott" francia (sajnos idovel a bennszulott kore mar nem fogunk idozejelet rakni...) nok is mar fatylat viselnek, mert kulonben allando molesztalasnak, vagy rosszabbnak lennenek kiteve.

Vili

Névtelen írta...

Valóban, számos muszlim nő, kényszerből visel fátylat, nekik biztosítani kellene a jogot ahhoz, hogy levehessék, ha úgy akarják.Azonban rengeteg nő,meggyőződésből hord hidzsbot és igazából nem láttam még arra vonatkozó statisztikát(talán lehetetlen is lenne ilyet készíteni), hogy hányan lehetnek. Én eddig csak olyan nőkkel(magyar muszlimok) beszéltem, akik saját akaratukból hordták és büszkék voltak rá. Nyilván teljesen más a heyzet mondjuk pakisztánban(bár valószínűleg ott is vannak szép számmal olyanok, akik semmi pénzért nem válnának meg a burkájuktól).Ezért is barom dolog az általánosítás, és ezért írtam azt az előző hozzászólásomban, hogy azt a kendőt, amit valaki "megyőződésből" visel.

Névtelen írta...

Kedves Lara! Én is úgy gondolom, hogy elég szomorú az, hogy mikor más kultúrák "inváziója" elleni védekezésről beszélünk, akkor rendőri, katonai, törvényi megoldásokon kívül szinte sosem merűl fel az, hogy vajon miért is oyan könnyű a mi kultúránkat lenyomni. Azért mert mi már megtettük. Az összes alapértékét sarokbavágtuk, alapok nélkül meg ugye...Ezen az oldalon(is) többen használták már a keresztény Európa, keresztény világ kifejezéseket. Kérdem én, hol van most ilyen?Milyen keresztények? Európa legnagyobb kisebbsége nem a muszlim, hanem a hívő keresztény.

Friedrich írta...

mint már korábban is elmondtam, nem a keresztény vallásról, hanem a keresztény (és zsidó) *kultúrkörről* van szó...

ha a kedves olvasó szelektíven olvas, nem csoda, hogy utána vagdalkozik...

Névtelen írta...

Most komolyan beszelsz?
Ez mondjuk pont olyan, mint a husleves hus nelkul. De akkor mi a fenenek hivjuk meg mindig huslevesnek? Nem lenne eleg a lotty megnevezes?

Friedrich írta...

lara:
kérlek ne mondd, hogy nem világos a "keresztény kultúrkör" kifejezés...

ha úgy tetszik, a "nyugati értékrendszer" szinonímájaként használhatjuk...

Névtelen írta...

Eskuszom neked, hogy most mindjart sirni fogok, es ezt komolyan gondolom, nem ironia...
Biztos bennem van a hiba, hogy ennyire csodabogar vagyok.

"...zug az eji bogar, nekimegy a falnak, nagyot koppan...azutan elhallgat."

Névtelen írta...

Ezt hívják behódolásnak, nem?

Névtelen írta...

Folib
Naaaa, azt meg doglotten sem:)))

Névtelen írta...

Üdv!

Vajon mit mondana erről a szerbek által lemészárolt 8000 muszlim? Ami ugye nem is volt olyan régen, európában. Nekik is a szeretet vallása a kereszténység? Mert ugye a szerbek keresztények, nemde? Na pont ennyi köze van az iszlámnak is a terrorizmushoz, mint amennyi ezeknek a szerbeknek a kereszténységhez.

Névtelen írta...

Darkmark:

> Vajon mit mondana erről a szerbek
> által lemészárolt 8000 muszlim?

Az elsosorban nem vallasi, hanem nemzetisegi/teruleti ellentet volt.

> Ami ugye nem is volt olyan
> régen, európában.

Igen, nincs vita.

> Nekik is a szeretet vallása a
> kereszténység?

Megegyszer, a konfliktus alapveto oka nem a vallas, hanem a terulet/nemzetiseg volt.

> Mert ugye a szerbek
> keresztények, nemde?

Igen. De rossz oldalrol kozelited meg a problemat. Ez nem vallashaboru volt.

> Na pont ennyi köze van az
> iszlámnak is a terrorizmushoz,
> mint amennyi ezeknek a
> szerbeknek a kereszténységhez.

Nem. Lattal mar ongyilkos merenylo bucsuvideot? Szinte mindig az egyik kezukben a geppuska, a masikban pedig a Koran van. Ha megnezed a palesztin/izraeli problemat, akkor eszreveheted, hogy a palesztin oldalon mar igencsak regota vallasi alapon mennek a dolgok. Ez azt is jelenti, hogy elsosorban a kereszteny arabok vannak a micsoda rossz oldalan... Sok videot lehet a netrol letolteni, ahol leforditjak, hogy mik is folynak a kozel keleti mecsetekben.

Vagy hallgasd meg, hogy mi folyik a kulonbozo mecsetekben, mind az Iszlam vilagaban, mind az europaiakban (es az amerikaiakban, kanadiakban, ausztalokban, stb.). Termeszetesen nem minden mecset tamogatja a terrorizmust, sot, van olyan is ami szembeszall veluk, de sajnos a terrort tamogato mecsetek is igencsak nagy szamban leteznek, es definicio szerint ok a hangadok. A szaudiak rengeteg penzzel tamogatjak az Iszlam terjedeset, es sajnos nem az Iszlam egy mersekelt agarol van szo. Tobb tanulmany keszult ezekkel kapcsolatban, pl. hogy mi folyik a amerikai mecsetekben.

Vagy nezd meg, hogy a muszlim belhaboru hany ember halalat okozta. Eleg ha Algeriaban nezel korul, ahol egesz falvakat irtottak ki, mivel nem voltak elegge vallasosak, stb.

Mas. Azert a bosnyakok/szaudiak/afganok/al-kaidasok sem voltak angyalok a bosnyak haboruban. Jocskan Srebrenica elott.

Esetleg nezd meg ezeket a fotokat, es kulonos figyelmet szentelj az idopontoknak, valamint a 30-32 kepeknek. *FIGYELMEZTETES!!!* Ezek rendkivul brutalis fotok, olyanok, amiket tobb mint valoszinuleg nem lattal a sajtoban. Meg veletlenul sem eves elott nezd meg oket, es csak akkor kattints a linkre, ha eros gyomrod van.

http://www.serbianna.com/features/srebrenica/001.shtml

Visszaterve a szerbekre. Nem vitazom afelett, hogy a szerbek enyhen szolva tullottek a celon. Olyannyira, hogy azt nagyon nehez kimagyarazni (es meg nehezebb elhinni). Azt sem vonom ketsegbe, hogy ezt a balhet ok robbantottak ki, es hogy elsosorban ok voltak a fekete baranyok. Csak azt akarom erzekeltetni, hogy velemenyem szerint ez nem egy vallasi, hanem teruleti/nemzetisegi haboru volt, es a masik oldal(ak) szinten nem voltak angyalok.

Erintoleges info. Amugy a Jugoszlaviaban levo ENSZ csapatokat egy ideig Lewis MacKenzie kanadai tabornok parancsnokolta, es mar mashogy latja az esemenyeket. A koszovoi haboruval kapcsolatban pl. azt kerdezte, hogy "lehet hogy a rossz oldalt bombaztuk?" Itt a Koszovoi Felszabadito Hadseregre celzott, akiket szerinte szet kellett volna verni, nem pedig segiteni.

Vili

Névtelen írta...

Vili összefoglalta a lényeget - szerintem helyesen.Csak egy apró adalékkal egészíteném ki - A Koszovói Felszabadító Hadsereg (UCK) hazazavarta az arab országokból érkező "önkénteseket".
Így belőlük nem lett iszlamista terrorszervezet-.Szimplán egy nacionalista szervezet voltak.Boszniában viszont nagyon is reális veszély a szélsőséges iszlám terjedése - ahogy Vili is elmondta.

Friedrich írta...

pár szó itt is esik a dologról:

http://aleuropa.blogspot.com/2006/12/radiklis-iszlm-mtelye-eurpa-szvben.html

Névtelen írta...

Üdv!

A fotókat látva még inkább arra jutotam, hogy ennek semmi köze az iszlámhoz. (persze a szerbek álltal művelt dolgok sem szebbek, pont ugyanolyanok, de előző hozzászólásomban is azt mondtam, hogy annyi köze van a keresztény mivoltukhoz, mint az uck-nak a muszlim mivoltukhoz. Semmi.)
Szerintem a palesztín dolog is egy nacionalista indittatású dolog, ezért a neve intifáda, és nem dzsihád. (Persze az más dolog hogy ha valamire rámondják hogy dzsihád, az attól még nem feltétlen az.) És ha vallási töltetű szónoklatokat lehet hallani, akkor az sincs hiába, ezzel tüzelik fel az embereket, de ez megszokott "nyugati" a oldalon is. Közös imátkozás, lelkesítő beszédek a bibliából, láttam ilyet nem egyet a TV-ben.
Ha majd egyszer sikerül beszélned palesztínokkal, kérdezd meg őket, mind nacionalista érveket fog hozni, vallásit egy se.

Névtelen írta...

Lewis Mackenzie -nek az Arkan emberei vittek bosnyak csajokat,hogy ilyen ajandekok miatt hunyjon szemet "tenykedesuk" felett...
Nos nyugodtan hivatkozhatsz ilyen pasira...ugyan miert nem maradt a helyen?
Nem csinaltak a kanadaiak nagy botranyt miatta,hanem csendben hazarendeltek...
Nos ez az oldala annak az eremnek,melyet kegyesseged volt oly kedves bemutatni...-))))

Az UCK valoban hazazavarta az arab "onkenteseket",mar az alban hatarrol...
A bosnyakok nem tettek,tehettek ezt...emlekezzetek,hogy CSAK a Szarajevoi piacter lovetese utan indult meg a NATO bombazasa a szerbek ellen...
Europa elaludt ismet...s itt is (mint Kosovanal) az USA lepett elosszor....
A pravoszlav egyhaz megaldotta a csetnik katonak zaszlait....

Névtelen írta...

Nevtelen:

> Lewis Mackenzie -nek az Arkan
> emberei vittek bosnyak
> csajokat,hogy ilyen ajandekok
> miatt hunyjon szemet
> "tenykedesuk" felett...

Es errol hol lehet tobbet olvasni?

> Nos nyugodtan hivatkozhatsz
> ilyen pasira...ugyan miert nem
> maradt a helyen?

Azert furcsa hogy errol nem hallottam. Kanadaban elegge eros a mindenfele haboru ellenesseg, szoval furcsa hogy egy ilyen esetrol nem hallottam.

> Nos ez az oldala annak az
> eremnek,melyet kegyesseged volt
> oly kedves bemutatni...-))))

Hol van errol tovabbi info? Rakerestem, es mindossze egy infot talaltam: http://en.wikipedia.org/wiki/Lewis_Mackenzie
Eszerint ez teljesen alaptalan vad (de nincs hivatkozas)

Van egy horvat haverom, majd megkerdem, hogy mit tud errol.

> Europa elaludt ismet...s itt is
> (mint Kosovanal) az USA lepett
> elosszor....

Tudtommal a balhe kitoresekor a luxemburgi kulugyminiszter azzal "zavarta" el az amerikaiakat, hogy "eljott Europa oraja". Mikor is indult be a jugo balhe? 1991-ben. Mikor is lett vege? valamikor a 90-es evek vegen (talan 98-ban?), miutan Clinton megunta az egeszet. Tovabb tartott mint a masodik vilaghaboru. Ennek a haborunak a "vere" az EU (akkor meg EC) lelken szarad. Nomeg az ENSZ-en, akik eveken keresztul targyaltak. Egyszer olvastam, hogy egy orosz delegacio (akik pedig a szerbeket tamogattak) azt mondtak Karadzicekrol, hogy meg ki sem nyilt a szajuk, de mar hazudnak.

Vili

Névtelen írta...

No:

1991-ben kezdodott a "balhe",valoban...egy par napos szloveniai haboruval,amikor is a JNH vegul is feladta allasait es kivonult Szloveniabol,elfogadta a fuggetlenseget...
Jott a horvat haboru,s szinte par honapos kesessel a bosnyak...
1995 -ben,a Daytoni bekeegyezmennyel ert veget a boszniai haboru.
Beavatkoztak aldasos modon:neztek,hogy Srebrenica ferfiait (14evtol felfele)hogyan szallitjak el a csetnikek.
Hja,a szemlelodok a holland katonak voltak...
A legitamadasok a csetnik allasok ellen (meg a JNH ellen)a szarajevoi piacter elleni orvtamadasra indultak be...ez mar sok volt a "nyugatnak" is.
Europabol egyedul a Vaslady allt ki egyertelmuen es hatarozattan a bosnyakok mellett...
Szemelyesen is volt szerencsem a haborus teruleteken jarni....
Szent Laszlo,a baranyai haromszog...itt foleg a horvatorszagi magyarokat oltek a szerb martallocok es a JNH.

Névtelen írta...

Nevtelennek:

Szepen leirtad nagyvonalakban a jugo polgarhaboru menetet. Ebbol le lehet szurni a kovetkeztetest. Targyalasos uton csak olyanokkal lehet megoldani egy problemat, akik valoban szeretnek bekesen megoldani a nyomorukat. Ha egy fel nem targyal johiszemuen, vagy ha addig huzza az egeszet amig el nem eri a celjat, akkor a "bekes" targyalasokkal csak meghosszabitjuk a haborut.

Igenis, bizonyos esetekben nem targyalni kell, hanem mar elnezest a kifejezesert, egy hatalmasat oda kell baszni. Ezt kellett volna a szerbekkel. Szarra bombazni Belgradot, meg valamikor a horvat balhe kitoresenek a kornyeken, amikor mar nyilvanvalo volt, hogy itt nagy bajok lesznek. Valamikor amikor Vukovart szetvertek. Ha ez megtortent volna, akkor nem lett volna Koszovo es a bosnyak haboru. Jo esellyel az al-kaida sem vetette meg volna a labat Boszniaban.

Sajnos ez a nagy budos igazsag. Targyalni csak azokkal lehet, akik oszinten bekesen akarjak megoldani a problemakat. A nem ilyenek pedig csak az eroszak nyelven ertenek. Velemenyem szerint az EU es az ENSZ tisztsegviseloit minimum annyira felelossegre kellett volna vonni haborus bunokert, mint Milosevicset.

Vili

Névtelen írta...

Kedves Vili!

Abszolut egyetertunk....-)))

Nos ezeket a dolgokat valoban csak ehhez erto emberekkel lehet megtargyalni (mint mindent altalaban), s nem vagdalkozo,felismeretekkel rendelkezokkel...-((((

S az elveszett emberi eleteket sem adhatja vissza senki...-(((
Itt,nekunk magyaroknak is sok volt a vesztesegunk,s egy oldalon alltak a magyarok-horvatok-bosnyakok...

Mladic es Karadzic meg viszont mindig szabadlabon van...-((((

udv:Z.

Névtelen írta...

Z-nek:

A targyalasokrol. Azt hiszem batran kimondhatjuk, hogy a gazemberekkel valo targyalas gold-stantardjanak a vegeredmenye igy hangzott: "beke lesz a mi nemzedekunkben." Neville Chamberlain, brit miniszterelnok, 1938.

Vili