2007. április 29., vasárnap

Mi, csúnya gonosz keresztények 2.

Elindult pár napja egy sorozat, melyben bemutatásra került, hogy mi (csúnya gonosz keresztények) mivel bántjuk meg a muszlimokat, illetve hogyan próbálják a muszlimok kiírtani a kultúránkat.

A történet Belgiumban, Németországban és Hollandiában folytatódik, aholis:
- muszlim fiatalok leköpködik a sertésárusok portékáit, az eladókat pedig fenyegetik, illetve fenyegető szidalmakat szórnak rájuk.

- muszlim taxisofőrök megtagadják részeg utasok szállítását. (Mondjuk ezesetben maguknak okoznak bevételkiesést...)

De ami miatt billentyűzetet ragadtam, az a következő felháborító eset Antwerpendől, aholis:

- muszlim szövetségek megpróbálják betiltani, hogy vendéglátóipari helységekben alkoholt szolgáljanak fel.

- szintén ezek a túlbuzgó allah-fanok megpróbálják betiltani, hogy a vendéglőkben zene szólhasson.

Itt egyébként elérkezünk az iszlám következő ellentmondásához, amely bizonyítja, hogy mekkora eszement egy ideológia: nőket megkövezni, ártatlanokat megölni az ugyebár Allahnak tetsző cselekedet (az iszlám a béke), míg zenét hallgatni, az rossz, bűnös, és a pokolra jut, aki teszi...

forrás

Nagyon várom már Sarkozy elnökké választását, valamint a korábbiakban bemutatott, integrációt kötelezővé tévő német törvénytervezet érvénybe lépését.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Teljesen igaz a muszlimokkal kapcsolatban, a reform nehezem elképzelhető, mivel eléggé zárt a rendszer és nem tűrik a beavatkozást. Mohamed jó munkát végzet, egy zárt rendszer, mivel csak a saját világuk érdekli, és nem nyit a más társadalmi rendszerek felé. Elveszik az emeberek eredendő szabadságjogát. Nőkről nem is beszélve. written by remete.