2007. január 10., szerda

Az agymosás megkezdődött 3.

Igazi gyöngyszemre találtam a Magyar Iszlám Közösség honlapján. Hogyaszongya van-e terrorizmus az iszlámban? Nincs. Válaszolja nemes egyszerűeéggel a lap.
Egyébként a 9/11-es, 7/7-es, és az azt megelőző, és azt követő terrorcselekmények sorát csak álmodtuk, azok nem is történtek meg.
Aztán "történelmi", helyesebben szólva áltörténelmi fejtegetésbe kezd a lap.
Az Iszlám történelmében folyamatos volt a muszlimok és más vallásúak békés és konstruktív együttélése. Gondoljunk csak bele az Andalúz Kalifátusban történtekre, amikor az ókori római és görög kultúrát a muszlim és nem muszlim tudósok az akkori iszlám állam hathatós segítségével átmentették és továbbfejlesztették a mai ember számára, alapot képezve a későbbi humanizmusnak.
Mindenképpen utána járok az andalúz eseményeknek, előljáróban csak annyit, hogy 732 és 1492 között Európa komoly erőket fektetett a reconquista, azaz a visszahódító háborúk sikeres megnyerésére a területen. Első kérdés: Egy békés vallás ellen, amely a megegyezést keresi, ugyan miért kellett volna harcolni, második kérdés: mit kerestek ott a muzulmánok? Ha jól emlékszem erőszakos hódító háborúkkal hódították meg a területet, aki pedig nem tért át beteg hitükre, lefejezték, vagy megkövezték, hacsak el nem ismerte az iszlám felsőbbrendűségét. Hátkérem, így könnyű "békében" élni más vallásúakkal; elismertetni velük saját felsőbbrendűségünket, az ellenzőket és kritikusokat pedig lemészárolni (ez egyébként a mai napig folyik... a nyugati sajtó nem meri kritizálni az iszlámot, akik mégis megteszik, halálos fenyegetések sorát kapják az oly békés muzulmánoktól)... akárhogyan is, ezzel a szemléletmóddal a kommunizmusról is elmondhatnánk, hogy békét és jólétet hozott. A 20. század nagy diktatúrái ugyanis ugyanazzal az eszköztárral éltek, mint az iszlám élt és él ma is.

Az Iszlám Közösség oldala a továbbiakban azt írja:
Politikailag, katonailag szemben állt a két világ, de ezeket a feszültségeket kívülről, a katolikus egyház vindikálta!
Nos, igen. A katolikus egyház hívta át a muzulmán hordákat 711-ben a Gibraltáron, ileltve a pápa kérte fel a szeldzsuk törököket Konstantinápoly meghódítására. A várnai csata után is a katolikus egyház kérte meg a törököket, hogy a foglyokat fejezzék le, illetve szintén a katolikus egyház rendeletére hurcolták el ezerszámra a magyar és balkáni kisgyerekeket janicsároknak.
Ma a katolikus egyház tart gyűlöletbeszédeket Palesztínában Izrael elpusztításáról, sőt a WTC tornyokba csapódó gépeket maga a pápa vezette.
A muszlimok Szent Könyve, a Korán és a Prófétai hagyományok egyértelműen tiltják a következőket:
Bármilyen fa kivágását háború esetén az ellenség földjén, a föld és a haszonjószágok elpusztítását, az ellenséges területek gyermekeinek, asszonyainak, öregjeinek és nem fegyveres férfiak legyilkolását, a papok és szerzetesek megölését!
Több millió fa nevében szeretnék köszönetet mondani a hódító muzulmán seregeknek, hogy nem vágták ki őket. A többiről; Már a pedofil Mohamed (pbuh) is elrendelte Mekka ostroma után a férfiak lefejezését, a gyermekek rabszolgasorba hurcolását. A török hódításkor a magyar népesség 80%-a pedig nyilván felszívódott, a megszállt Bács megyében a 100% népességpusztulás is bizonyára azzal magyarázható, hogy UFÓk vitték el a lakosságot.
A muszlimok számára a harc csak abban az esetben engedhető meg, amennyiben őket megtámadják, vagy a nem muszlim államokban a muszlim vallásúakat üldözik.
Szívesen idézném a Korán vonatkozó fejezeteit arról, mit tegyenek azokkal, akik nem ismerik el a muzulmán vallás felsőbbrendűségét. Ez egyébként az Arábiában élő berber törzseknek nem is megengedett. Nekik az áttérés vagy halál opciók állnak rendelkezésre. Azt az igaztalan állítást, hogy a harc csak akkor engedhető meg, ha megtámadják a muzulmánokat, pedig egyenesen nevetségesnek tartom. Három dátum ehhez: 622: Mohamed futása Mekkából Medinába, 711: a muzulmán seregek átlépik a Gibraltárt, 732: a tours-poitiers-i ütközetek... Alig száz év alatt tehát a muzumánok meghódították egész észak Afrikát, és a Frank Birodalom szívét veszélyeztették! A frank népesség pedig akkoriban egyszerű földművelőkből állt, legalábbis az ország nyugati részén, nehezen elképzelhető, hogy ők bármilyen "fenyegetést" jelentettek volna a moszlimokra.

Kedves Magyar Iszlám Közösség, hiába szónokolnak az iszlámról, mint békés vallásról, hiába nevezik szemenszedett hazugságnak az iszlám agresszív, erőszakos vallásként való bemutatását, a tények sajnos ennek ellenkezőjét bizonyítják. Még azt sem mondhatom, hogy szép elmélet rosszul valósul meg, mint történt az a kommunizmus esetén, de sajnos maga a Korán is erőszakra bujt fel. Későbbi posztokban ezek a részletek is közzé lesznek téve a blogban.

Az, hogy Önöknek mennyire "békések" a szándékai, jól szemlélteti az alábbi szellemi hányadék az Önök internetoldaláról, melyből süt az antiszemitizmus - azonfelül nagyfokú politikai-történelmi tájékozatlanságról is tanubizonyságot tesz:
Mára, szerte a nyugati világban, gomba módra dugjak ki a fejüket, alakulnak az érdekesebbnél érdekesebb nevű és összetételű szervezetek. Szélsőséges cionista szervezetecskék és ultra nacionalista szerbek fognak össze Amerikában, Kanadában és több nyugat európai országban egy-egyetlen (sic!) céllal: riogatni a közvéleményt az állítólagos Iszlám veszéllyel. Koszova és Bosznia és Hercegovina volnának a török lándzsa végei. Állítólag itt gyűlnek össze a fanatikus dzsihád harcosok, hogy egy jelre, miként a fáraó, vagy Heródes idején, levágják a szerencsétlen európai szerb-zsidó kisdedek fejét. És mint mindig, a szerbek most is úgy képzelik, megmentik a világot - a szerbek ellenségeitől. Ha ehhez, össze kell szövetkezni a "legutálatosabb fajjal" D.Ljotic), nosza, az üzletben nincs helye a finnyáskodásnak, gondolhatja a maga részéről a cionista, és kezet fognak, tegnapi gyilkosok és mai politikai dillerek (sic! ) Vajon ennek a frankensteini házaságnak mik a lehetséges következményei?
Frissítés: Az alábbi linken angolul tudók utánaolvashatnak, mennyire békés vallás is az iszlám: the religion of peace

Itt pedig egy lista az elmúlt három hónapban (!) elkövetett iszlamista terrorcselekményekről. (Ehhez egy megjegyzés: a blogban az iszlám és iszlamista szavakat egymás szinonimájaként használom. Erről a szokásomról mindaddig nem fogok leszokni, amíg nekünk, a Nyugat polgárainak bármi félnivalónk is van iszlám-iszlamista fenyegetésektől, legyen az halálos fenyegetést tartalmazó levél, melyet az iszlám kritikusai kapnak, vagy tényleges terrorcselekmény.)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az utánajárást megspórolhatod:

http://www.drachenvolk.de/site/sarazene_kalifat.htm

Ha többre van szükség, szivesen.
Például arról, hogy Szeviliában volt a kasztrációs centrum. Kis keresztény fiukbol lettek hárembe való eunukok. Az elhalálozási szám oriási volt. A legjobb kor ugy 10 éves körül. Békésen!

Névtelen írta...

Furcsa számomra, hogy bár utalsz rá, hogy te is tudod, mégis teljesen figyelmen kívül hagyod azt az egyáltalán nem mellékes körülményt, hogy a vallás tanításait, és a magukat a vallás követőinek tekintő személyek tetteit nem árt elkülöníteni. Hasonló "szégyen listát" bármikor össze lehetne állítani a kereszténységről is, és azt szerintem még a legradikálisabb antiklerikális ateista sem állítja, hogy Jézus ezekkel a legkisebb mértékben is egyetértett volna. Én nem vagyok muszlim, de valamennyire ismerem a Koránt. Mohamedet egy meglehetősen vitatható személyiségnek tartom, mindazonáltal a Korán szerintem nagyon értékes könyv. Mint a legtöbb vallási tanításnál, itt is sok múlik az értelmező személyén, épp ezért vannak radikális és mérsékelt muszlimok. Szerintem nem túl szerencsés, hogyha mérsékelt muszlimokat, radikálisokkal veszel egy kalap alá, és halálra sértesz mindent ami szerintük szent. Ráadásul azzal, hogy tagadod egy mérsékelt iszlám vallás létjogosultságát, teljes mértékben a radikálisok malmára hajtod a vizet.
Mivel gondolom most már nagyon unalmas kezdek lenni, még csak annyit, hogy sok zsidó és keresztény élt a hódoltság idején Spanyolország muszlim részein, egyáltalán nem volt érdekük, hogy kiírtsák őket. Kisfiúk kasztrálása pedig ebben az időben meglehetősen elterjedt gyakorlat volt Európa szerte. Pl. sokuk énekelt egyházi kórusokban, egyebekről nem is beszélve...

Friedrich írta...

zsuzsa,
érdekes, amit írsz... egy dolog... szerintem mindenekelőtt olvasd el a koránt... én is megtettem... elterjedt gyakorlat muzulmánok körében, hogy kiragadnak egy-egy sort, vagy mondattöredéket, azzal próbálják igazolni hogy az iszlám a béke vallása... azonban ha megnézed a mindenkori kontextust, rájössz, hogy esetleg abban a szekcióban épp az ellenkezőjéről van szó... az iszlámban pl. nincs megbocsátás... ott ha vétkezel (értsd, kérdőre vonod a prófétát), akkor meg kell halnod, és a pokolra jutsz...
komolyan olvasd el a koránt és győződj meg magad róla, mennyire kirekesztő mű - gyűlölteprédikációkkal teli mű... egyébként heteken belül itt is olvashatsz róla egy összefoglalót, szóval ha nincs kedved/időd az egész koránt elolvasni, az sem baj...

más: az hogy kiket sért meg esetleg az itt leírt tartalom, vajmi keveset érdekel: a mérleg egyik oldalán az áll, hogy egy-két muszlim megsértődik (mint azt már megszokhattuk), a mérleg másik oldalán pedig az, hogy kiírtanak minket, és eltörlik a kultúránkat... innentől kezdve nem tud érdekelni az *EGYÉBKÉNT RADIKÁLISOK* sértődöttsége...
Ugyanis aki tényleg békés muzulmán az nem sértődik meg holmi karikatúrákon...

nemrég a német tévé közvetített egy kereszténységre áttért muszlimról (a a www.outcut.tv - n is fent van a video), akit áttérése óta halálosan fenyegetnek, a családja kitagadta, stb..

szerinted valóban lennének "mérsékelt" muzulmánok? Maga a muzulmán vallás nem egy mérsékelt vallás. Erőszakos hitterjesztést és elnyomást ír elő...

nézd csak meg a karikatúrabotrány utáni londoni tüntetéseket...
ott nem terroristák vonultak ki az utcára, hanem londonban tanuló egyetemisták, muzulmán tisztviselők, boltosok, stb. az egyszerű nép...

ne haragudj, de én nem fogom hagyni, hogy európában ezeknek az elemeknek lehessen igazat adni... európa még nem tette magát túl a 2. világháború sokkján, eurókratáink határozottan állítják, akinek barna a bőre, az nem lehet rasszista, meg antiszemita, csak mi, fehérek... lassan másodrangú polgárok vagyunk saját hazánkban... persze ez Magyarországon még nem annyira érezhető, de ennek a blognak többek közt az is a célja, hogy azt megelőzze, hogy magyarországon ez kialakulhasson...

szerintem nézegess bele kicsit a linkekbe is, hogy több bizonyítékot láss az általam leírtakról...

az összehasonlításodról a kereszténységgel: nos, valóban voltak keresztes hadjáratok, de ne feledd, a muzulmánok más az első évezredben uralmuk alá hajtották az egész közel-keletet, és európát is veszélyeztették (711 óta)...

azonkívül nem emlékszem, hogy keresztény szélsőségesek repülőgépeket térítenének el, vagy halálos fenyegetéseket küldözgetnének a keresztény vallás kritikusainak...
további különbség, lapozd fel a koránban azt a jelenetet, amikor egy házasságtörőt visznek mohamed elé: ugyanez a jelenet a bibliában: jézus megbocsát... a koránban mohamed elrendeli, hogy várják, amig megszüli a gyermeket, majd kövezzék halálra...

hogyan képzelhető el tehát bármiféle formában "mérsékelt" iszlám... mérsékeltek azok, akik "csak" halálrakövezuk a nőket, de nem tartanak gyűlöletbeszédeket?

Azonkívül a korán azt is előírja, hogy anőket és gyerekeket verni kell...

további részletek hamarosan...

egyébként köszönöm a hozzászólásod...