2007. március 21., szerda

Ismét békés hitterjesztés

Az alábbi videon, melyet az outcut tv-n találtam, szemtanúi lehetünk, miként interpretálják muszlim gondolkodók a "dzsihád"-ot belső vívódásként és hogyan hívják fel muszlim hittársaikat az összefogásra egy "szép új világ" megteremtése érdekében. (Azért van angolul, mert minden muszlimhoz szól.

Néhány személyes kommentem:
A videó megnyitó sorai: "Testvéreim, barátaim, muszlimok!" Itt várnám, az "ünnepelni jöttem Cézárt, nem temetni" folytatást, de sajnos nem ez következik... "Mi történik velünk? Mi vagyunk az egyetlen nép, akik ezer évig uralták a világot". Itt nem teljesen világos miről beszél a narrátor, illetve hogy mikor volt ez, és hogy mit nevez világnak.
"A ma urai a jövő rabszolgái lesznek." - éljen a békés egymásmellett élés szolgen jegyében itt arra utal a videó, hogyan leszünk mi, nyugatiak leigázva.

Ezután hosszas történelmi propaganda következik muszlim hódításoktól, természetesen a megszokott egyoldalúsággal, arról, hogyan hódították meg a muszlimok észak-afrika "barbár" országait (mint például a Bizánci Birodalom ugyebár), és hogyan terjeszkedett keletre az iszlám. A leírások mindennek mondhatók, csak hitelesnek nem. Másfelől amikor arról hallunk, hogy a hódító muzulmánok vezére... várjunk csak: akkor mégsem békés úton terjedt az iszlám? Nahát, nem. Ugyanúgy terjedt, mint Nagy Károly idejében a kereszténység. Vagy áttértél, vagy lefejeztek. Ki akkor most a deákné vászna? És akkor mi van a keresztes hadjáratokkal? Na, erről még később...
szóval a hódító muszlim vezér elérve Afrika nyugati partjait, aholis a vezér felkiálltott, "ó, Allah, ha lenne több föld a tengeren túlon, meghódítanám neked"... teljesen véletlenül, mindenféle manipulatív szándék nélkül itt a Fehér Ház villan be egy pillanatig a videón..

Egyébként kínosan hallgat a videó a 732-es Poitiers-Tours- i vereségről, ami a MI győzelmünk volt. Lám, lám... a győzedelmes muzulmán sereg abbana pillanatban, amint nem kókuszdobáló berberekkel találta szemben magát, hanem szervezett páncélos lovassággal, egyből megtorpant...

Ezután arról hallunk, hogy "szabadították" fel a hódító muszlimok India népét... no igen, a barbár indiai uralom alól. Az alól a barbár India alól, melynek civilizációja az emberi civilizáció bölcsőjét alkotta, amely a legpompásabb építészeti remekeket adta a világ kultúrájának.

Aztán további hosszas (és unalmas) propaganda. Röhejes mesterkélten mélyített, és mesterségen dicsőséges hangon... mint amiket a holywood-i filmek trailereiben hallhatunk. Lehet, hogy a muszlimok megint azt a hibát követik el, mint amit a holywoodi gengsterek? Nem számolnak a szakáccsal...

Ezután a már megszokott Izrael-anyázást halljuk. Oké, szép dolog síró palesztin gyerekeket mutatni, de talán érdemes megemlékezni azokról a kisgyerekekről is, akik a Hezbollah tavaly nyári bombázásában haltak meg. Valahogy egy Hezbollah támadás, amelynek áldozatai közt többek közt egy kisgyermekével reggeliző anya életét veszti, mert oda csapódik be, hozzájuk a rakéta, az valahogy "nemes szent háború". Az erre történő izraeli ellencsapás, ha az izraeliek meg akarják védeni magukat, az valami miatt "agresszió".
Érdekes az iszlám kettős mércéje. Vajon az unokáinkra ez vár? Ha Európa befogadja az iszlámot, könnyen lehet, hogy a holnap, vagy holnapután gyermekei lesznek a jövő "izraelijei".

Nem felejtik megemlíteni az iraki háborút sem. Hát kérem, ne tessék a nyugat ellen terrortámadásokat propagálni (pl. ilyen videókkal), mert valami idióták persze hogy ezen felbuzdulva terrortámadásokat követnek el ELLENÜNK, mi meg hát visszacsapunk. Hát mi már csak ilyenek vagyunk.
Szerintem ha a "svéd nők magunknak köszönhetik, hogy megerőszakolják őket, mert nem viselnek fejkendőt", akkor a muszlimok is maguknak köszönhetik, ha lebombázzuk őket. Sorry, ilyen az élet.

Aztán a videót azt zárja le, hogy egyesüljenek a világ muszlimjai a nyugat ellen.
Kiváncsi vagyok ezt melyik okos dhimmi idióta próbálja majd elmagyarázni, hogy ezt ők "nem úgy" gondolják, meg hogy az iszlám a béke vallása...