2007. március 17., szombat

A magyarok bejövetele

Én ugyan nem vagyok egy utcán kiabáló, árpádsávos lobogót lengető nagymagyar (sőt), de azért egyes muszlimok és dhimmi barátaik érvelési rendszeréből áradó tájékozatlanság még engem is megdöbbent.

Az alábbi szösszenet megírását a Napi Dzsihád testvérblogban kibontakozó csevej sarkallta.

Szóval az alaphelyzet, hogy néhány muszlim igazolva látja a mai muzulmán erőszakos bűncselekedeteket, mondván: "az európaiak sokkal nagyobb bűntetteket követtek el", vagy éppen azt, hogy "a magyarok is erőszakkal foglalták el ezt az országot".

Azért álljunk már meg a hülyeségek okádásával és gondolkozzunk kicsit. Tény, hogy a sötét középkort átszövi a háborúskodás és a legembertelenebb szörnyűségeket követték el akkoriban az európai harcosok. Aláírom, hogy a magyarok bejövetelének (de igazából akármelyik nép honfoglalását lehetne említeni) bizonyára számos (szláv és germán) áldozata lehetett, nem beszélve a magyar kalandozások során elpusztított, kifosztott európai népességről.

De azért a véres európai középkor és a korszak iszlám terjeszkedése, vagy akár napjaink iszlamizációja közt van egy óriási különbség.

A háborúskodások lezáródása után a beérkező magyarok beolvasztották az itteni őslakosságot. Ugyanez igaz például Anglia dán-viking megszállására is. A vikingek fosztogattak, létrehozták a Danelaw-t, majd a háborúskodások lezárásával kereskdelem indult meg a népek között, és "kiegyezés" valósult meg, a korábban viszálykodó népek egymás közt házasodtak, kialakult a békés kötődés.
Említhetném Anglia normann megszállását, vagy a wendek Szászország elleni támadását, Finnország svéd meghódítását, sorolhatnám.
A recept mindig: véres háború, majd békés egymásmellett élés.

A Török-Oszmán Birodalom esetén ez nem így történt. A török megszállás alatt, a háborúskodások lezáródása után a megszállt területek néhol teljesen elnéptelenedtek. Bács megyében például 100%-os népességpusztulás figyelhető meg (!!), Valkó vármegyében 80%-os népességpusztulás. Mindez békeidőben!!!!

Ez lenne az alapvető különbség a nem muzulmán és muzulmán háborúskodások között is. Sok muszlim suhanc különböző nyugati blogokon például egyenesen az európaiak kiírtásával fenyegetőzik, ha ők lesznek többségben. Még a legesztelenebb, legelvetemültebb iszlámkritikus blogon sem olvasható olyan vélemény, mely a muzulmánok kiírtására szólít fel.
Az iszlám ideológiarendszerét kritizálva tehát számolhatunk vele, hogy nem egy szakmai vitára nyitott befogadóközönséggel találjuk magukat szemben, hanem erőszakkal fenyegetőző, érvekkel fel nem szerelt hallgatósággal.

Nem is kell nagyon mélyre ásni a statisztikákban. Aki a fentieket nem hiszi, lapozzon csak fel bármilyen telefonkönyvet: Hány szláv, német, román, héber nevet találni egy magyar telefonkönyvben? Rengeteget. Talán számuk meg is haladja a magyar nevekét. Két olyan nép van, amely a magyar történelemben fontos szerepet játszott a Kárpát-medencében, de csak a pusztítást hagyták maguk után. Az egyik a tatárok (akik azonban csak két év alatt végigpusztították az országot, majd kivonultak), valamint a törökök. Különbség, hogy ők itt voltak 150 évig, mégsem hagytak olyan mély nyomot genetikailag.
Persze, fürdők, meg minarettek. Köszönjük, de mit fizettek azért a kor magyarjai?

Ez a két nép volt az egyetlen, akik pusztán a pusztítás és kizsákmányolás miatt érkeztek országunkba.
kéretik mindezt átgondolni, mielőtt ismét történelmi adatokkal, illetve áltényekkel próbálnak meggyőzni a tisztelt dhimmi testvérek.

Ja, és talán nem kéne a középkorban 21.százdai liberalizmust feltételezni, illetve számonkérni. Aláírom, hogy Európa véres korszakot élt át, aláírom, hogy a középkor egy egyházi diktatúra volt. De a mai iszlamizáció témakörében ezeknek a kérdéseknek semmi keresnivalójuk nincs, mert nem erről szól a dolog.
Az iszlamizációval kapcsolatos viták csupán arról szólnak, hogy a 80-as évektől, amióta Európába tömegével áradnak muszlimok, egyes muszlim vallási vezetők megérezték Európa 2. világháború okozta lelki sebeit, ezt kombinálva az itteni jóléttel megpróbálnak hasznot húzni (opportunista módon) gazdaságainkból, Allah nevében lerombolva társadalmainkat.

Szerencsére Európa lassan felébred téli álmából. Remélhetőleg nem lesz késő.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bizonyára a politikai korrektség hiányával fognak vádolni, mégis feltenném a kérdést... Ha a muszlimoknak nem tetszenek a nyugati normák , akkor mi a bánatot keresnek itt? Miért nem költöznek vissza oda , ahonnan jöttek?Ennyi erővel holnap egy holland üzletember is kérvényezhetné, hogy borozót, lacikonyhát vagy szexshopot nyithasson Mekkorában...Ennek meg ők nem örülnének.Ami pedig a kereszténység "vérengző" mivoltát illeti...
Csak emlékeztetnék rá, hogy a 7.sz előtt A Közel - Kelet és Észak-Afrika lakói kb. 95% -ban keresztények voltak.Hogy Irán a Zoroaszter-hívők központja volt egészen a 8.századig.( mára kb 700-800 ezren maradtak, többségük Indiában él).Bizonyára az ott élők mindannyian "önként és dalolva" vették fel az iszlám hitet. Egyébként pedig kétlem, hogy a tisztelt muszlimok valaha is nyíltan beszéltek volna arról, hogy milyen elnyomás éri uralmuk alatt a keresztény kisebbség tagjait és, hogy milyen sorsot szánnak a muszlimok "a béke vallásától " eltávolodóknak, az iszlámból kilépő, más vallásra áttérő embertársaiknak.(gy.k. halálbüntetéssel sújtják őket.)...

Friedrich írta...

"Ha a muszlimoknak nem tetszenek a nyugati normák , akkor mi a bánatot keresnek itt?"

azt hiszem, rátapintottál a lényegre...

amúgy szerintem ezen a blogon a legutolsó, amit számonkérnek, az a politikai korrektség... a pol. korrektség ugyanis azt jelenti manapság, hogy pl. egyes brit cégek nem karácsonyoztak, mert az "sértette volna" a muszlim munkatársakat (halál komolyan megtörtént tavaly és tavaly előtt karácsonykor!)

egy másik ismerős meg azt mesélte, hogy az usában egy államban nem ünnepeltek egy iskolában anyáknapját, mert hogy az a meleg élettársak gyermekeit hátrányosan érintette volna...

szóval ez a nagy politikai korrektség... részemről köszönöm, nem kérek belőle...