2007. március 21., szerda

Meghalsz, keresztény disznó!

Mint arról a Pax Europa blog beszámol, Ausztráliában a Kereszténydemokraták kezdeményezték, hogy 10 évre állítsák meg a muszlim bevándorlást. Ez az idő lehetőséget biztosítana arra is, hogy az eddigi muzulmán bevándorlás hatásait kivizsgálják, elemezzék. Fred Nile, lelkész, a párt vezetője, az ötlet kezdeményezője a tervezet nyilvánosságra kerülése óta folyamatos halálos fenyegetéseket kap. Egyik muzulmán "kultúragazdagító polgártársától" a következő üzenetet kapta: "meghalsz, keresztény disznó!"

A lelkész válasza a támadásokra:
"Ezeket a kirohanásokat túlságosan jól ismerem "a béke vallásának" internetes fórumairól, melyeken egyébként magam is megengedtem egy-két hozzászólást megejteni. [...] Meglátjuk, mennyi ideig tart, míg a muszlimok kiverik a középkort a fejükből és kinyílnak a jelen korunkra. Addig is bizonyára sok fenyegetést kapunk még. A sarokba szorított szörnyeteg csak védekezni próbál."
Hát erre én már nem is tudok mit mondani. Csodálattól tátvamaradt szájjal emelem le kalapom és hajolok meg a lelkész úr előtt.

Nincsenek megjegyzések: