2007. július 4., szerda

A gonosz cionista grönlandi eszkimók kapitalista-imperialista kereszteshadjáratairól a békés arab államok ellen...

A document.no írja, a Gates of Vienna tolmácsolja, hogy Dániában muzulmánok a grönlandi származású inuitok (eszkimók) ellen követnek el erőszakos támadásokat. Sok arabnak nem tetszenek az inuitok Dániában (melynek közigazgatásilag része Grönland is), és az említett muszlim barátok véleménye szerint az eszkimóknak vissza kéne takarodniuk oda, ahonnan jöttek.

Helyesen mutat rá a PI a probléma gyökerére: "Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a gonosz, ördögi, cionista, grönlandi-eszkimó kereszteslovagok miként sanyargatták koloniális terjeszkedésük során megszálló agresszorokként a közel kelet békés népeit, nem igaz?"

A probléma valós gyökere egyébként az, hogy az inuitok "külföldiként" automatikusan megkapják a dán állampolgárságot, az arabok pedig nem... a többit ki lehet következtetni.

Gonosz cionista inuit hódító agresszor kereszteslovag korabeli ábrázolása arab freskókon

Készülődés a kereszteshadjáratba. A pápa hívó szavára inuitok tízezrei dobták félre a fókabőr paplant és öltötték magukra rettenetes harci öltözéküket. Inuit keresztes tábor az 1500-as évek végéről

Az inuitok "titkos fegyvere". A félelmetes ún. "harci husky"-kkal szemben az arab és török seregek harci elefántjai és tevéi tehetetlenek voltak. A harci huskyk nem ritkán teljes török hadosztályokat kergettek a káoszba, soraikat megbontva. Üvöltő ugatásuk már kilométerekről hallható volt. Egyes török források arról beszélnek, hogy csendes éjszakákon Törökország felett a harcosok leszármazottai még ma is hallani vélik a huskyk vérfagyasztó üvöltését.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Térjenek vissza az arab félszigetre, ott majd nem kell inuitokkal versengeni az állampolgárságért :)))
Vagy tévednék?