2007. július 4., szerda

Árad a béke

Az iszlám a béke:


Klikk a képre és tessék megnézni a többi hat részt is. Nem elfelejteni: ezek az "emberek" itt élnek közöttünk!

Külön figyelemreméltó a felháborodottság, amit a hallgatóság mutat a gyűlöletbeszédek hallatán...

2 megjegyzés:

gregoriosz írta...

Mondjuk a gyűlöletbeszéd szerintem is csak egy liberális bunkósbot, de az embernek a Teremtő által adott szabadáságához tartozik pl. a kereszténység gyalázása is Az, hogy nem tetszene, hogy egyes esetei ellen akár jogi lépés is tehető, más kérdés.
Érdekes egyébként összevetni az iszlamizmust mondjuk Kálvin genfi működésével. Mindkettő az eredetihez való visszatérést szorgalmazta, és mindkettő elég erőszakos... Már csak azért, mert olvastam már olyasmit, hogy az iszlámnak a reformáció hiányzik. De ha belegondolok, akkor egyáltalán nem.

Friedrich írta...

nézd, szerintem vagy egymás mellett beszélünk el, vagy nem jött le az eddigiekből, hogy mi is itt a probléma... itt alapvetően nem ideológiai vitákról van szó, nem is vallási kérdésekről. Arról van szó, hogy a jogrendszereink és a demokráciánk ellen beszélnek ezek az emberek. Kategórikusan elutasítják a szabadságjogainkat, és az alkotmányainkat. A törvényeinket nem tartják rájuk vonatkozónak, és ezzel európa biztonságát veszélyeztetik. A legkevésbé sem érdekel, hogy miféle fajelméleteket gyártanak a kereszténységről és zsidóságról. Felőlem aztán higyják azt hogy a majmoktól meg disznóktól származunk (hm. tulajdonképpen az első igaz állítás is :), nem igazán hergelem fel magam rajta. De ha azt propagálják, hogy a lányainkat verni kell és terítőbe burkolva mehetnek ki az utcára, mert ha nem akkor megkövezik őket, satöbbi (több hasonló baromságról lásd a videót), az már egészen más kérdés. Már régesrég nem vallási-teológiai kérdésekről van szó, hanem a szabadságról...