2007. július 29., vasárnap

Hol élünk, bazmeg?

Most olvasom az indexen, hogy egy volt cocialista képviselő fegyvert fogott egy biciklis futárra, mert "közlekedési vitába keveredtek".

Baromállat

Nem értem, hogy jön ahhoz egy ember, hogy mégha töltetlen és engedélyköteles fegyverrel is (különben is, micsoda "ellenérvek" ezek?!?!), de halálfélelmet okozzon a másiknak. Hol van itt a morál, hol vannak meghúzva a határok?

Pont ugyanolyan, mint a nyugat-európai muszlimok, akik feljogositva érzik magukat arra, hogy a minálunk kialakult szólásszabadság során az ő erőszakos vallásukra való érvrendszerrel alátámasztott kritikára halálos fenyegetéssel, esetleg gyilkossággal válaszoljanak.

Egyébként hamár itt tartunk, megvolt nekem is az első "Was guckst Du?" ("mitnéző'?") élményem. Épp átutazóban voltam Kaiserslauternben, megálltam kicsit a városban szétnézni, mire szembejön velem egy kábé harminc-negyven év közötti török fickó vörös, félhold-csillagos pólóban, és meredten néz rám. Énmeghát nézek vissza, gondolván, amit ugye az ember ilyenkor gondol, hogy hova kéne hazaküldeni az ilyeneket, meg mit keresnek ezek egyéltalán itt, satöbbi, mire ő bemozdul nekem, hogy "Was guckst Du?". Magyarországon már megszoktam, hogy idegbetegekre és elmebajosokra nem reagálok, ebben az esetben meg különösen nem hiányzott, hogy egy munkanélküli török (mit keresett volna ilyen szerelésben munkaidőben az utcán, ápolatlanul, stb.) a torkomba basszon egy kést.

De átfutott a fejemen, hogy ha egy 192 centis, szélesvállú, jó felépítésű fiatal sráccal szemben ilyesmit megenged magának ez az állat, akkor egy kisebb termetű személlyel, ne adj isten lánnyal mit tehet...

Persze, lehet azt mondani, hogy mindez spekuláció, de valahogy mégis ott motoszkálnak az emberekben ezek a gondolatok, és mindezeket a kétségeket ezek az integrációképtelen, bűnöző hajlamú egyének, nevezzük őket muszlimoknak váltják ki az emberekből. Igazi horrortörténeteket mégis különböző portálok fórumain lehet olvasgatni.

A Politically Incorrect egy minapi bejegyzésében például egy hannoveri fiatalember sztorijáról számol be, aki a közlekedésen szemtanúja volt, ahogy egy muszlim fiatalokból álló csoport "belekötött" egy babakocsis hölgybe, mondván, "dobd el a keresztény krumplizabálótól kapott gyerekedet, csinálok neked jobbat." - a megjegyzést röhögésroham követte a csoportban, majd egy fiatalember odament a muszlim csoporthoz, érdeklődvén, hogy mi a probléma. A reakció, a muszlim fiatalok mindegyike előkapott egy-egy kést.

A harmadik baromállat a héten pedig egy dán zöldpárti muzulmán képviselőasszony volt, aki az Al Quaida támogatására hívott fel, illetve dán katonák elleni terrorcselekmények elkövetésére. Részletek a PI cikkében.

Másik baromállat

Nincsenek megjegyzések: