2007. július 8., vasárnap

Minority Report - újraszerkesztett változat

Megjelent a Minority Report frissített száma.

Innen letölthető.

A műben esettanulmányok olvashatók Európa iszlamizációjának témakörében. Mindenekelőtt az elmúlt hónapok mecsetépítési botrányai körüli témákkal bővült a tanulmány, illetve számos eset bővítésre, frissítésre került.

A mű 496 oldal terjedelmű.

A mű főbb témakörei (kivonat):
- Németország változás alatt: török vendégmunkások, párhuzamos társadalmak, háború a városokban - fiatalkorú bűnözés, egy világ eltűnése - a berlini zsidóság
- Mese a párbeszédről: a muzulmán-keresztény párbeszéd alapja a megtévesztés - hogyan hagyják jóvá nyugati imámok az öngyilkos merényleteket.
- A dzsihádról és a kereszteshadjáratokról
- Halálos tradítiók: kényszerházasság, vérbosszú, becsületgyilkosság
- A társadalmunk vége: vihar előtti csend?

Ezen kívül számos interjú, számos esettanulmány kerül leírásra a műben, ugyanúgy, mint főbb esetek felvázolása az egyes nyugateurópai országokból. Hogyan nyernek egyre nagyobb teret az iszlamisták.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://www.islamisierung.info/information.html címen lehet hogy csak azért nem találom az angol változatot mert most keltem, de mintha tényleg nem lehetne letölteni.

Vagy csak én nem látom?

Friedrich írta...

az újraszerkesztett változat nemrég készült el németül, és az angol fordítás még csak folyamatban van...

egyébként a jelentést főleg német kormányszerveknek készítették, ill nekik tivábbították, lehet h az angol változat csak később készül el... de amint többet tudok róla, posztolom...