2007. július 7., szombat

Szombat délutáni kellemes elfoglaltság

Nem vagyok ugyan sem nagy melegbarát, sem liberális (és a melegházasságot is ellenzem), de azért nehezemre esik megérteni, hogy egyeseknek az a szombat délutáni elfoglaltságuk, hogy felpakolják a kereplőt, meg a nácizászlót, és kimennek melegeket dobálni tojással.

Most nem azért, de kit érdekel, vagy kit zavar, hogy egy évben egyszer felvonulnak. Felőlem aztán, vonuljanak, nem kell odamenni, akinek nem tetszik. Komolyan, egyes emberek keresik az alkalmat és minden lehetőséget arra, hogy agyilag felbasszák magukat. Mire jó ez? Bántja őket biztos, mint a muszlimokat minden.

És pláne mi a faszt keres ott egy nácizászló, közismertebb nevén árpádsávos zászló. Mi köze van a melegfelvonulásnak, vagy az ellenzésének bármilyen fajta magyarságtudathoz. Ismét a szélsőjobb rendszerrel van csak összefüggésben, amikor is a nácik uralma alatt melegeket is gázosítottak el illetve üldöztek. Pláne az idézett cikkben való egyik képen látható felirat: "Kicsi köcsög, nagy a füle meg az orra is". De persze kikérik maguknak, ha leantiszemitázzák őket.

Namindegy, szánalmas...

A nagymagyarok mindenhol ott vannak.

Árja magyarok és a sípjaik

Sírás lett a vége

Nincsenek megjegyzések: