2007. június 26., kedd

Dánia Reloaded - ettől agyvérzést kapnak a muszlimok

Mohamed próféta elégetése:

Dániában néphagyomány, hogy az év ezen szakaszában elégetik a sátánt jelképező boszorkányt, vagy boszorkányi erőt, annak érdekében, hogy bő terméssel köszöntsön be az ősz. Az idei főboszorkány, illetve az országra leselkedő főgonosz nem kisebb jelentőségű személy, mint maga Mohamed próféta.

A boszorkány- illetve Mohamed- égetésről íme a videó:



A dán szöveg a videó elején:

Ezennel kijelentjük:

A hagyomány szerint Szent Hans napján mindig tűzzel üldözzük el az ördögöt, melyet a régi időkben egy boszorkány jelképezett. A boszorkány elégetése nélkül - így a tradíció - nem tudjuk a termést biztonságban begyűjteni.

De ma egy új ördög jött Európába. Egy ördög, mely a saját és az állítólagos istene nevében hazudik és öl. Egy ördög, mely az állítólagos prófétától, Mohamedtől származik. Ezért választottuk ma ezt a képet szimbólumnak, ezúttal azonban nem csupán a termés biztonságos aratása a tét, hanem Európa jövője, mely elveszik, ha nem juttatjuk ezt a boszorkányt a pokolra.

Ezokból égetünk Mohamed-figurákat három különböző helyen dániában, melyeket azonban megnevezni nem kívánunk.

Három helyen égettük el a Mohamed-figurákat, az alábbi videón az első elégetés látható. A többi két videót július 23-án és augusztus 23-án tesszük közzé.

Egy Mohamedtől mentes Dániáért!!!

Nincsenek megjegyzések: