2007. június 2., szombat

Szeretett Németországomért...



A powerpontos szöveg kiirata:
"Az elmúlt három évtizedben semmilyen kultúra, nem beszélve vallásról nem alázta, kicsinyítette le annyira Európát, mint az ISZLÁM.

Mikor ébred fel Németország? Mikor veszi észre a csendes iszlamizáció veszélyeit?

Mikor ébred fel a nemzet csipkerózsikaálmából, és védi meg a demokrácia értékeit a saját országában?

Tekintettel arra, hogy Bin Laden az iszlám országokban 88%-os támogatottságnak örvend, a vád, miszerint "mindenkit egy kalap alá veszünk", egyszerűen röhejes.

A bizonytalanságunk, dekadenciánk és gyávaságunk az, amit ma toleranciának nevezünk. A tolerancia megtűrést jelent. MEgtűrünk és elviselünk, és még büszkék is vagyunk rá. Nem sok kell már, és ott vagyunk, hogy magunkat nézzük le.

Ha őszinték vagyunk, beismerjük, hogy valójában nem toleránsak vagyunk, hanem félünk.

Míg a mieinket szétforgácsolják, és tagjaik London és Madrid metróinak falain kenődnek szét, mi egy párbeszédet folytatunk, mely a semmibe vezet és semmit nem változtat.

Miért van szükségünk az ő iszlám korániskoláikra, muszlim imaházakra és a ferdítő iszlámoktatásra? Segíti ez a muszlim gyerekek integrációját?

Elveszik tőlünk a városainkat. Honnan jön a vezetésünk részéről ez az érdektelenség, ez az indifferencia, mely mindezt hagyja megtörténni? Vajon feladtuk már magunkat is?

Miért jönnek a muszlimok ide, ha kulturális értékeiket a becsületgyilkosságig is megőrzik? Honnan veszik az öntudatot, hogy a lakosság akaratának ellenére mecseteket építsenek országszerte?

Naiv azt gondolni, hogy a mi liberális és szabad értékeinkkel sikerre vihetjük olyan emberek integrációját, akik egy tökéletesen ellentétes világképpel rendelkeznek.

Ki integrál kit tulajdonképpen?

Hogyan kezeli a langyos 68-as értékeken alapuló igazságszolgáltatásunk a radikális iszlámot?

Az iszlám hadat üzent a szabad világnak. Az iszlám hadat üzent Európának; a kultúrák háborúját, a vallások háborúját. A nem nyílt hadüzenet már szeptember 11 előtt elhangzott.

Már Theo van Gogh megölése előtt, már a madridi és londoni terrorcsapások előtt. Azelőtt is, hogy fiatal muszlimok a baden-Württembergi Ludwigshafen-ben örömujjongással fogadták (barátságos lövésekkel) II. János Pál pápa halálhírét.

Az üzenetet megkaptuk és tudomásul vettük. Válaszolni fogunk rá.

A német nép szeme lassan, de nyílik.

Az iszlamizáció egyre inkább egy kihívást jelent számunkra. A szabadságot nem csak Németországban védjük meg, európai szomszédainknál és barátainknál is.

'2035 és 2050 között a muzulmánok száma Németországban olyan mértékűre nő, hogy többséget alkothatnak és egy egyszerű választással kormányt alakíthatnak.'

'2100-ra a mululmánok száma Németországban 35 millióra nő. A németek száma ugyanerre az évre 20 millióra csökken.'

'Joschka Fischer, volt külügyminiszter: "Németországot kívülről és belülről heterogenizálni kell, a német akosságot ritkítani kell." (Forrsá, Die Welt, 2005 február 7.)'

A szabad világ szabadságáért
Európáért
Németországért

Isten legyen velünk!

Egy olvasói levél:
"Idióta németek! Egy csapat harcosunk átvehetné Berlinben a kormányotokat! Ez meg is fog történni hamarosan! Akkor aztán Németország a miénk lesz! Semmire nem vagytok képesek! Majd mi megtanítunk benneteket!"

2006-ban az egész Német Köztársaság területén a következőket lehetett olvasni németország-szerte a lapokban: "koszos németek", "kurvák a lányaitok" és "disznózabálók". Az a retorika, melyet a berlini Rütli iskola (muzulmán) tanulóinak szavajárásából ismert.

Először a követelés történik meg, utána a reakció, nem pedig fordítva.

Lehajtom főmet hazám előtt, lehajtom főmet atyám és őseim földje előtt.

A szabadságért! Isten legyen velünk!

A prezentáció részleteket tartalmaz a Minority Report c. dokumentumból. Köszönet a szerkesztőjének, hogy a nép lelkéből beszélt.

Isten áldja Németországot, isten áldja Amerikát, Isten áldja Európát.

Si vis pacem, para bellum

Ha békét akarsz, készülj háborúra!"

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az egész sztori akkor kezdődhetett, amikor a hajdani NSZK-ba tömegesen engedték be a török vendégmunkásokat.Kezdetben a nem éppen toleranciájukról és vendégszeretetükről híres németek örömmel IS fogadták a törököket.(" végezzék csak el helyettünk a piszkos munkát, és éljenek csak a saját negyedeikben, lehetőleg minél távolabb tőlem.") A ma 15-25 évükben járó török fiatalok azonban - szüleikkel ellentétben- már egy fogyasztói társadalomba születtek bele.Nyilván számukra már nem jelent alternatívát, hogy pár év alatt rokkanttá dolgozzák magukata Tesco-ban, vagy a Mcdonalds-ban.A németek nagyobbik része pedig minden bevándorlót lenéz( ezt magam is megtapasztaltam korábban, pedig nem vagyok muzulmán és németül is jól beszélek).A törökök számaránya pedig egész egyszerűen azért növekszik , mert náluk-a németekkel ellentétben-továbbélt a normális családmodell. A török fiúk korán nősülnek.A török leányok pedig harmincéves korukra szülnek három-négy gyereket.(hasonló korú német leányok ekkor még javában "önmegvalósítanak", mit nekik férj meg gyerekek, mondják ők)A német állam pedig propagálja a szinglilétet és a homoszexualitást, ahelyett hogy a normális heteroszexuális, férfi-nő kapcsolatokat támogatná, s ezzel együtt azt, hogy több német kisgyerek születhessen.Ha a németek (s egyben a a keresztény európaiak) is elkezdenének annyi gyermeket vállalni, amennyit egy átlagos németországi török házaspár, egy évtized alatt helyrebillenne a demográfiai egyensúly.És akkor már nem lehetne az összes problémát a muzulmán bevándorlók nyakába varrni.szóval amikor a sok kedves NPD-s , hitlermajmoló idióta "scheisse Türken"-t üvöltözik, lehet, hogy csak az irigység beszél belőlük?
Nem kívánom túlbuzgó germanomániádat letörni, de én például egyéves németországi tartózkodásom idején rengeteg arroganciát, lekezelő bánásmódot, sőt bunkóságot tapasztaltam a németek részéről.Elllenben a törökök, albánok, arabok velem mind korrektek voltak.Arról nem beszélve, hogy a legtöbb török lány ezerszer csinosabb, mint a német lányok bármelyike.Szóval szapuld csak szegény törököket( és egyéb muszlim bevándorlókat) Nekem viszont úgy tűnik, Németországot egyedül ők lennének képesek élhető hellyé varázsolni.

Friedrich írta...

a sok npd-s hitlermajmoló idióta alatt azt a 2000 neonácit érted, akik a keletnémet északon egy évben egyszer fevonulnak?

Sajnálom, de a németekkel kapcsolatos megjegyzéseidet nem tudom aláírni.

Szerintem a magyarokkal van a baj, hogy nem tudnak beilleszkedni más társadalomba még a saját hazájukban sem képesek meglenni egymással.

Torz képeid vannak a németekről.

Gondolom, azóta hazatértél Mo-ra és most ott szapulod a németeket... hát, egészségetekre...