2007. június 24., vasárnap

"Harcoljatok ellenük és pusztítsátok őket [a hitetleneket], ahol csak lelitek őket" (Korán, 9:5)

Az iszlám néhány arca:

Iszlamista harcos a béke vallását hirdető könyvvel, a Koránnal a kezében:


Lefejezett keresztény lányok Indonéziában, amikoris a béke vallásának követői lefejeztek két 15 és egy 17 éves keresztény lányt. A fejeket a helyi keresztény templom előtt hagyták, azzal fenyegetőzve, hogy további 100 keresztény fejet vágnak le. Azt akarták tettükkel elérni, hogy a helyi keresztények térjenek át az iszlámra.



Dronie Montolo fülöp-szigeteki férfi sírvafakad, amikor bátyjának fejét egy dobozban küldték meg neki a béke vallásának buzgó követői.

Emancipáció muzulmán módra. A legújabb fatwák szerint már nők is robbanthatják fel magukat Allah nevében.

Az iszlám nevében kihasznált gyermek.

Muzulmán "békedemó" Izrael ellen, Berlinben. A testre erősített bomba csak díszlet, melyért az apának bíróság elé kellett állnia.

A Korán előírásai szerint (Korán, 5:33) mindazokat, akik Allah ellen küzdenek úgy kell megbüntetni, hogy lefejezik, vagy keresztre feszítik őket, avagy kezüket és lábukat az ellentétes oldalon levágják, avagy elüldözik őket az országból. Evilági életüket ezeknek az embereknek szenvedésben kell végigélniük, a túlvilágon pedig megkapják büntetésüket.

Kép egy másik demóról, melyen gyermekeket használnak ki bombamerényletek propagálására. Ezzel szemben lángolnak a nagykövetségek egy nevetséges kis karikatúra miatt.

Egy kép a jugó háború idejéből. Mulumán harcos levágott fejjel pózol.

Gyermekek további kihasználása.

A béke vallásának követője a legszentebb könyvvel és pisztollyal a kezében:

Nincsenek megjegyzések: