2007. június 30., szombat

London terror update

Szóval a rendőrség már forró nyomon jár a robbanóanyaggal megtöltött Mercédeszek sofőrjével kapcsolatban, mint azt az ABCNews jelenti.

Meglepő módon az ifjú wannabe-terroristát szoros szálak fűzik az Al Quaidához, akik ugyebár a béke vallásának nevében terrorcselekményeket hajtanak végre.

Az alábbi képen pedig Tiger Tiger Klubban mulató fiatalokat láthatunk. A kép csütörtök éjjel, röviddel éjfél előtt készült, a bombát ekkor még nem fedezték fel (csak 1:30-kor). A képen látható fiatalok tehát potenciális áldozatok voltak.

(kép forrás: Politically Incorrect.de)

A clubban és környéként a sikeres támadásnak kb. 800 áldozata lett volna, főleg tinédzserek, akik épp a klubból hazafele tartottak volna (lám, milyen nagy bátorság a muszlim terroristák részéről, szórakozó tinédzsereket felrobbantani.) A Tiger Tiger klubban egyébként Ladies Night volt, azaz a vendégek többsége fiatal lány volt.

Még egy kicsit a technikáról, hogy lássuk az iszlámban rejlő potenciális agybetegséget. Tehát a kocsiban 50 liter benzin, egy gázcilinder és szögek voltak elrejtve. Egy potenciális robbanás esetén tehát nem csak maga a robbanás és az azzal járó tűz szedett volna áldozatokat, de a tűzgolyóként szerterepülő szögek is szétszaggatták volna az áldozatok testét, egyeseket megölve, másokat örökké nyomorékká téve.

Mi pedig mantrázzuk csak tovább, hogy az iszlám béke vallása...

Nincsenek megjegyzések: