2007. június 15., péntek

Franciaország és Németország bekeményít 2.

További részletek a Németországban elfogadott új bevándolrási szabályozásból:

- az ún. "hosszú évek óta megtűrt bevándorlók" (menekültek) esetében: akkor kapnak tartózkodási engedélyt, ha 2007. július 1-én már nyolc éve (egyedülállóknak), ill. hét éve (családosok kiskorú gyermekekkel) a szöv. köztársaság területén tartózkodnak s képesek megélhetésüket biztosítani. A megélhetés biztosításának megszerzésére a határidő 2009.

- házastársak esetén: a házastársnak minimum 18 évesnek kell lennie és legalább alapszinten kell németül beszélnie. Erről már a beérkezés előtt tanubizonyságok tell tenniük. (A törvény itt ugyan kiemeli, hogy ez nem -EU országokból érkező bevándorlókra vonatkozik, de nem gondolom, hogy EU országokból érkező házastárst fiatalabb lenne 18 évnél).

- belbiztonság: a vízumköteles országokból érkezőknek a továbbiakban a fénykép mellett ujjlenyomatot is regisztrálniuk kell. Kétséges identitás esetén a törvény elektronikus arcfelismerés lehetőségét is biztosítja.

- az integráció kapcsán: az integrációs kurzuson való részvétel kötelező. Ennek megtagadói 1000 EUR büntetésre büntethetők (ca. 250.000 HUF). Akik másokat az integrációban, vagy a kurzuson való részvételben hátráltatnak, kiutasíthatók a köztársaság területéről. (Itt nyilván az otthonok börtönében élő török-muzulmán nőkről van szó).

- honosítás: 23 évnél fiatalabb, nagykorú bevándorlóknak képesnek kell lenniük saját megélhetésük finanszírozására. A német állampolgárság megszerzése előtt tanúbizonyságot kell tenniük német nyelvi ismereteik mellett a szövetségi köztársaság politikai-alkotmányos és társadalmi felépítésének ismeretéről.

Franciaországban eközben hasonló törvénytervezetek kerülnek kidolgozásra Sarkozy kormányzása alatt. A letelepedés feltétele a francia nyelv ismerete és a bevétel biztosítása a megélhetéshez lesz.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Valamit nem ertek. Remeknek tartom, hogy az europai orszagok kezdenek eszhez terni, es megprobaljak lelassitani az olyanok bevandorlasat, akiknek semmi helyuk sincs Europaban.

De akkor az EU meg miert probalja meg pont az ellenkezot elerni?

Louis Michel, at present a member of the European Commission, the EU's unaccountable government, told the Belgian parliament that the European Union will eventually encompass the entire Mediterranean basin, including North Africa and the Middle East. The EU is actively working towards this goal on a daily basis, and spends large amounts of money on promoting the Euro-Arab Dialogue.

The most dangerous aspect of this is how they rewrite European history books to erase any traces of the 1300 years of continuous Jihad warfare against Europe, Asia and Africa. The EU as an organization is so thoroughly corrupted by such pro-Islamic sentiments that it is simply impossible to fight the Islamization of Europe without getting rid of the EU.

http://www.brusselsjournal.com/node/2192

Egyre jobban ugy latom, hogy az EU nemcsak hogy egy haszontalan es karos szervezet, hanem Europa mint a nyugati civilizacio alapveto tagjanak a halalahoz fog vezetni. Minel elobb omlik ossze az EU, annal jobbak az eselyek az Iszlam megallitasara.

Vilmos

Friedrich írta...

sóhivatal...

hál istennek nem sok beleszólása van az államok belügyeibe, Németország és Franciaország pedig simán beinthet az EU-nak, ugyanis ezen a két államon alapszik az EU (politikailag és gazdaságilag) . Németország pölö pár éve megengedhette magának, hogy ne tartsa be az EU előírásokat a hiány GDP 3% körül tartására. Normál esetben ezért büntetéseket kellett volna fizetniük, de Joschka Fischer eccerűen kijelentette, hogy nem hajlandó rá. Hiszen a két ország komoly netto befizető.

A kelet- Európai térségben pedig "még" nem probléma az iszlám, lehet, hogy nem is lesz, mert amire ezek a gazdaságok felkapaszkodnak, addigra már Nyugat-Európában is normalizálódik a helyzet. Szrintem egyébként az iszlámnak ebben a formában max 20 éve maradt európában...

Gondoljunk csak a rendszerváltásra. 88-ban még senki nem sejtette, hogy összeomlik a SzU és lebontják a berlini falat. A világ egyik napról a másikra gyorsan változik. Ugyanez lesz az iszlámmal is. Az európaiak félelemben élnek a muszlim bevándolrók miatt. Az a félelem és szorongás, ami bennünk illetve nyugat-európa lakosságában van, hamarosan a felszínre tör...